Unatoč velikim suprotnostima, dvije su se žene odmah složile i započele uspješnu poslovnu suradnju.

Šesta sezona serije Djevojke na zadatku nastavlja se s istom glumačkom ekipom, koju predvode Angie Harmon (Zakon i red) i Sasha Alexander (NCIS). Serija se temelji na likovima romana poznate spisateljice Tess Gerritsen. Angie Harmon glumi Jane Rizzoli, iskusnu i okorjelu detektivku bostonske policije, a Sasha Alexander portretira dr. Mauru Isles, inteligentnu i elegantnu patologinju koja dolazi iz bogate obitelji.

Unatoč velikim suprotnostima, dvije su se žene odmah složile i započele uspješnu poslovnu suradnju koja im je pomogla da riješe neke od najtežih i najkompleksnijih ubojstava u Bostonu. Djevojkama se pridružuje i detektiv Frankie Rizzoli, Janein mlađi brat kojeg glumi Jordan Bridges.



Društvo im prave Idara Victor kao Nina Holiday, psihologinja kriminalističke scene, Bruce McGill kao iskusni detektiv Vince Korsak i Janein partner te Lorraine Bracco u ulozi znatiželjne, ali i dobrodušne Janeine majke Angele Rizzoli koja radi u policijskoj kantini.



U seriji će se nekoliko puta pojaviti i škotski glumac Adam Sinclair u ulozi Kenta Drakea, pomoćnog patologa u Maurinu uredu.

I u šestoj sezoni Jane i Maura rješavaju najrazličitije slučajeve – od krađe umjetničkih djela koja im omogućuje da rade tajno do emotivne istrage ubojstva u koje je upleten jedan detektiv. Uključit će se čak i u surovi svijet ribarenja kako bi upecale hladnokrvnog ubojicu.

Šestu sezonu uzbudljive kriminalističke serije 'Djevojke na zadatku' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju