Doma TV donosi devetu sezonu omiljene kriminalističke serije “Kosti”, temeljene na zgodama i nezgodama stvarne forenzičke antropologinje i spisateljice Kathy Reichs.

Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) vrhunska je forenzička antropologija koja radi u Institutu Jeffersonian u Washingtonu te usput piše kriminalističke romane.

Osma sezona ostavila nas je u neizvjesnosti kad je Pelant prisilio Bootha da otkaže zaruke s Brennan, prijeteći životima nedužnih ljudi u slučaju vjenčanja.



Sada Brennan preispituje budućnost svoje veze s Boothom te će on morati ponovno zadobiti njezino povjerenje neotkrivajući joj zašto je odbio bračnu ponudu. U tome će mu pomoći cijeli tim, na čelu sa Sweetsom koji će razraditi plan istjerivanja Pelanta na rub tako što će u njemu izazvatu zavist. Tako do vjenčanja ipak dođe, kao i do medenog mjeseca u Buenos Airesu na kojem će se oboje naći u pozicijama kao i kod kuće.

Dok će se Booth zabavljati i uživati, Brennan će ga provesti u mrtvačnici gdje će pomagati identifikaciji tijela. U Washingtonu će Cam biti prepoznata kao iznimna žena u znanosti, što će povrijediti Brennan i njezin ego.
Također, ono što će ju još više povrijediti je to što će ju osiguravajuće društvo vidjeti kao rizičniju osobu od Bootha, dok ona očekuje kako će ga nadživjeti.



Finale sezone donosi uzbudljive scene Boothovog učenja njemačkog zbog novog posla te dovođenja u pitanje vlastite karijere radi velikog slučaja ucjene.

Devetu sezonu kriminalističke serije 'Kosti' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u. 


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju