Doma TV gledateljima donosi uzbudljive događaje u istražiteljskom timu ´Navy CIS´ u novoj, desetoj sezoni ove nagrađivane serije!

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora. Nova sezona, u SAD-u najgledanija od svih dosad, donosi rasplet burnih događaja koji su pogodili samu mornaricu prikazivat će se na Doma TV-u!

U fokusu nove sezone posljedice su bombaškog napada na Navy Yard iz završnice devete sezone, završene hvatanjem Harpera Dearinga koji je i ubijen kad se pokušao oduprijeti uhićenju. Sezona se nastavlja uglavnom samostalnim epizodama, sve do vezanih epizoda ’Shabbat Shalom’ i ’Shiva’, u kojima je glavni događaj smrt Elija Davida i Jackie Vance te koje pokreću ostatak sezone.

Leon Vance i Ziva David uskoro otkrivaju da iza napada stoji zamjenik direktora Mossada Ilan Bodnar i kreću osvetiti se. Pronalaze Bodnara u Berlinu, no poslije otkrivaju da nije ni izašao iz Sjedinjenih Država. Protivno naredbama Ministarstva domovinske sigurnosti, Ziva pronalazi Bodnara na brodu koji je plovio prema Južnoj Africi i ubija ga. To izaziva istragu golemih razmjera Ministarstva obrane koju predvodi Richard Parsons.

Zbog njegovih podlih i neprofesionalnih metoda tim se pita koje su njegove prave namjere. Svi ubrzo uviđaju da ga ne zanimaju Ziva i Vance, nego Gibbs. Parsons pritišće Gibbsa ne bi li mu priznao da su on i njegov tim nebrojeno mnogo puta prekršili zakon te da prizna sve što je učinio. Nakon duge prepirke, Gibbs je oslobođen optužbi i poslan na misiju najvišega prioriteta, a Ziva, DiNozzo i McGee daju ostavku u agenciji. Sezona završava skokom na četiri mjeseca poslije te vidimo kako Gibbs snajperom cilja agenta FBI-a Tobiasa Fornella.

 

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju