Sjajnog hollywoodskog glumca gledajte u filmu "Tjelesna straža"

Dobitnik dviju nagrada Oscar, ovaj je glumac jedan od najvećih u Hollywoodu. Denzel Washinton glumio je u mnogim poznatim filmovima, kao što su "Malcolm X", "Kraj pravde", "Pravednik", "Dan obuke", "Sakupljač kostiju"... Iako mu je 2014. dijagnosticirana rijetka bolest, to ga nije spriječilo da se i dalje, u šestom desetljeću života, održava u formi i izgleda senzacionalno.

 

Izvor: Instagram/Denzel Washington-fanpage

U filmu "Tjelesna straža" Meksiko je pogođen valom otmica što je uzrokovalo paniku među imućnijim građanima, posebno roditeljima. U razdoblju od šest dana dogodile su se dvadeset i četiri otmice, zbog čega se angažiraju tjelesni čuvari koji će štititi djecu. U taj svijet ulazi John Creasy (Denzel Washington), bivši CIA-in ubojica i operativac, koji je digao ruke od života. Creasyjev prijatelj Rayburn dovodi ga u Ciudad de México i angažira kao zaštitara devetogodišnje Pite Ramos (Dakota Fanning), kćeri industrijalca Samulea Ramosa (Marc Anthony).

Creasy nije zainteresiran za posao tjelesnog čuvara, posebno čuvara djeteta, ali budući da nema ništa bolje odluči prihvatiti posao. Jedva podnosi drsko dijete i njezina dosadna pitanja o njemu i njegovu životu. No, djevojčica polako uspijeva probiti njegovu naizgled neprobojnu vanjštinu i on joj se otvori. Creasyjeva novopronađena svrha u životu poljuljana je kada je Pita oteta. Iako je tijekom otmice ozbiljno ranjen, zaklinje se da će ubiti sve koji su upleteni ili će profitirati od otmice.

Film "Tjelesna straža" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju