Briljantni dvojac neće vas ostaviti ravnodušnima!

Bivši forenzički stručnjak i jedna policajka zajedničkim snagama moraju zaustaviti ubilački pohod serijskog ubojice. Lincoln Rhyme (Denzel Washington) bio je vodeći stručnjak za forenziku dok nije ostao paraliziran, deprimiran i nesposoban za rad. No, kad jezivo ubojstvo zbuni detektive s Manhattana, zovu Rhymea u pomoć.

Amelia Donaghy (Angelina Jolie) policajka je zahvaljujući čijem je brzom razmišljanju mjesto zločina ostalo netaknuto. Ona postaje Rhymeova stručnjakinja za analizu, i to na mjestu zločina. Dok istražuje na vezi je s Rhymeom, postaje njegove oči i uši i na taj mu način pomaže da zaustavi psihopata prije nego što postane njegova sljedeća žrtva.

Jolie je u jednom je intervjuu potvrdila da je za "Sakupljača kostiju" snimila i nekoliko scena u kojim je gola, međutim, scene su izbačene iz filma. Redatelj Phillip Noyce to je opravdao rekavši da je smatrao kako će gola Jolie odvratiti pažnju s priče. Jolie se potrudila suspregnuti svoj seksepil kako bi nenametljivo odigrala ulogu predane policajke.

Uz Washingtona i Jolie, u filmu glumi i Ed O'Neill koji je publici najpoznatiji po ulozi kontroverznog Ala Bundyja u seriji "Bračne vode". S obzirom na to da je Noyce fan te serije, odlučio je s njom povezati "Sakupljača kostiju". Naime, O'Neill utjelovljuje detektiva Paulieja, a na kraju filma prikazana je njegova obitelj koja je odraz obitelji Bundy – crvenokosa supruga, plavokosa kći i sin tamne kose.

Napeti triler "Sakupljač kostiju" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju