U erotskom trileru 'Razotkrivanje' uspješan poslovni čovjek se nađe pod pritiskom udvaranja i ucjene nove šefice!

Tom Sanders (Michael Douglas) je kompjuterski stručnjak i sretno oženjeni obiteljski čovjek koji ima dvoje djece. Radi u kompjuterskoj kompaniji i očekuje skoro promaknuće. Ali, umjesto njega, promaknuće dobije njegova bivša djevojka, ambiciozna i seksipilna Meredith Johnson (Demi Moore).Tom je razočaran te ubrzo shvaća da još privlači Meredith koja ga jedne večeri, dugo iza radnog vremena, pokuša zavesti. Tom je, usprkos iskušenju, odbije nakon čega se ona razbjesni te ga optuži da ju je pokušao seksualno iskoristiti.

Sutradan ujutro, Meredith optuži Toma za seksualno zlostavljanje, a on shvati da se radi o zavjeri da ga zauvijek otjeraju iz kompanije. Tom, odlučan da se bori, podnese protutužbu. To je posljednja stvar koju kompanija želi…Producenti i redatelji su razmišljali da glavnu ulogu u filmu ponude Michelle Pfeiffer i Geenai Davis.

Zanimljivo, Demi Moore je samo mjesec dana prije snimanja filma rodila svoje treće dijete. Kako bi se vratila u formu, svako je jutro biciklirala 45 kilometara.  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju