Treću sezonu napete dramske serije ’Dallas’ gledatelji imaju priliku pratiti samo na Domi TV!

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu napete američke serije 'Dallas'. Nakon suparništava i sukoba koje je gledateljima donijela druga sezona, treća sezona kreće s Ewingovima na vrhu. Međutim, solidarnost među njima ne potraje dugo.



John Ross (Josh Henderson) sukobljava se s Bobbyjem (Patrick Duffy) zbog vlasništva nad rančem Southfork te ugrožava vlastiti brak aferom s Emmom (Emma Bell). Čini se da je Christopherovu (Jesse Metcalfe) vezu s Elenom (Jordana Brewster) nemoguće popraviti jer se Elena vraća u Dallas kako bi ostvarila svoj tajni plan i zadovoljila pravdu. Dok se izdaje gomilaju, dolazak tajanstvenog stranca svima ugrožava planove…



'Dallas' je intrigantna američka serija koja se temelji na jednoj od najpopularnijih televizijskih dramskih serija svih vremena, a prikazuje intrigantnu svakodnevnicu obitelji Ewing, imućne teksaške obitelji čiji se članovi neprestano suočavaju sa spletkama i zavadama.



Gledatelji će među sjajnom glumačkom postavom imati priliku vidjeti glumce iz originalne serije: Stevea Kanalyja kao Raya Krebbsa, J. R.-ova neprijatelja, Charlene Tilton kao Lucy Barnes, J. R.-ovu i Bobbyjevu nećakinju te Audrey Landers kao Afton Cooper, Pamelinu majku. Neka se nemilosrdno rivalstvo i teksaška borba za moć nastave!

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju