Njezina najizazovnija uloga...

Film "Čuvarica svoje sestre", istražuje teške moralne i emocionalne dileme s kojima se obitelj suočava kada njihova kćer pati od leukemije. Cameron Diaz tumači lik Sare Fitzgerald, majke koja se suočava s izrazito teškom situacijom.

 

Cameron Diaz poznata je po širokom rasponu uloga, od komedija do drama, ali uloga Sare Fitzgerald možda je jedna od njezinih najizazovnijih. Kao Sara, Cameron Diaz pokazuje izvanrednu emocionalnu dubinu tumačeći majku koja se odlučila na kontroverznu medicinsku praksu kako bi spasila svoje dijete. Zanimljivost je kako u vrijeme snimanja Cameron Diaz nije imala djece, a ovo joj je ujedno bila i prva majčinska uloga ikad. Unatoč tome, Diaz je to odradila odlično te zasigurno izazvala emotivne reakcije mnogih.

Za potrebe uloge, Cameron Diaz je provela vrijeme sa stvarnim obiteljima koje su se suočavale s sličnim situacijama, što joj je pomoglo da dublje razumije složenost svojeg lika.

U "Čuvarici svoje sestre", Cameron Diaz preuzima ulogu koja zahtijeva emocionalnu izdržljivost i duboko razumijevanje teške tematike.

Film "Čuvarica svoje sestre" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju