Druga sezona spin-offa jedne od najuspješnijih televizijskih franšiza, "CSI"

Dobitnicu Oscara, Emmyja i Zlatnoga globusa Patriciu Arquette gledamo u drugoj sezoni uzbudljive kriminalističke serije "CSI: Cyber" koja se temelji na stvarnim iskustvima američke cyber-psihologinje Mary Aiken.

Arquette u seriji utjelovljuje specijalnu agenticu Avery Ryan koja vodi FBI-ev Odjel za cyber-kriminal. Ryan i članovi njezina sposobnog tima istražuju protuzakonite aktivnosti koje se izvode uz pomoć tehnologije i interneta, a imaju ozbiljne posljedice na ljudske živote u stvarnom svijetu.

Na početku druge sezone u Averyn tim priključuje se D. B. Russell (Ted Danson), novi ravnatelj Forenzike nove generacije koji iz Las Vegasa dolazi u Washington kako bi povezao svoje golemo poznavanje tradicionalne forenzike s najnovijim napretkom u lovu na najopasnije cyber-kriminalce.

Tim također čine FBI-ev agent Elijah Mundo (James Van Der Beek), forenzični stručnjak koji je stigao iz vojske i Averyna osoba od povjerenja, Daniel Krumitz (Charley Koontz), domišljati introvertirani tehnički genijalac, Brody Nelson (Shad Moss), bivši haker koji je radije odabrao raditi za FBI nego život provesti kao cyber-kriminalac te Raven Ramirez (Hayley Kiyoko), stručnjakinja za društvene mreže i međunarodne odnose.

Avery razmatra novo radno mjesto u FBI-u, Krumitz je svjedok na suđenju svojoj sestri, a Elijah se bavi osjetljivom obiteljskom situacijom te će zbog agresivnog ponašanja na poslu ubrzo dobiti zabranu rada na terenu. Dok istražuju provalu i ubojstvo koje je počinio netko tko je daljinski hakirao sigurnosni sustav kuće, cyber-tim morat će otkriti i tko je preuzeo kontrolu nad svim umreženim medicinskim uređajima u bolnici u Dallasu i prijeti da će ubiti jednog pacijenta svaki sat ako se njegovi zahtjevi ne ispune, a Avery će riskirati vlastiti život kako bi uhvatila ubojicu svojeg prijatelja.

Uzbudljive zaplete druge sezone kriminalističke serije "CSI: Cyber" ne propustite pogledati na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju