Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

2. sezona, epizoda 4 - 19. kolovoza

Vrhunski školski sportaš, Barry Schickel, ubijen je metkom u leđa u školskoj kupaoni. CSI tim otkriva da Schickel zapravo nije bio uzoran učenik već najobičniji nasilnik pa se detektivi bacaju u potragu za školskim kolegom koji bi mogao imati motiv za likvidaciju. CSI ekipa ispituje ravnatelja škole, pedagoga, domara i školske kolege koji su ga mrzili. Naposljetku, istražitelji pronalaze važan trag koristeći posebnu forenzičku spravu - Cyranose 320, elektronički nos napravljen kako bi pronašao sasvim neobičan trag- miris koji je ubojica ostavio za sobom.

2. sezona, epizoda 5 - 20. kolovoza

Novi slučaj istražitelje dovodi u apartman pošprican krvlju, a ondje pronalaze motornu pilu, čekić i željeznu polugu. Svaki od tih predmeta mogao bi biti oružje s kojim je počinjen zločin. Osumnjičen je bivši stanar Cliff koji je stan napustio mjesec dana nakon svoje djevojke Alison. Iako Cliff tvdi da je otišla posjetiti svoje roditelje, oni govore da kći nikada nije stigla do njih. Cliff je uporan pri svojoj izjavi da ne zna što se dogodilo s Alison, a stan je namjerno devastirao kako bi se osvetio stanodavcu. Iako se priča čini izmišljena, on tvrdi da svoje izjave može dokazati…

2. sezona, epizoda 6 - 21. kolovoza

Istražitelji pronalaze mladića kako zakopava tijela u pustinji. Slučaj izgleda riješen jer Benji Jennigs ne pokušava zanijekati krivnju, a i uhvaćen je na djelu. Međutim, kada Grissom otkrije da je Benjijev brat osuđivan kriminalac, a svećenik izjavi da Benji nikako ne može biti odgovoran za ubojstva, forenzičari odluče detaljnije proučiti slučaj. U međuvremenu, Catherine i Warrick istražuju smrt žene pronađene u hotelskom spa centru.

2. sezona, epizoda 7 - 22. kolovoza

Veronica Bradly umrla je nasilnom smrću. Istraga započinje ispitivanjem Aarona Pratta, autističnog mladića s kojim je radila i koji je svjedočio njenom ubojstvu. Naime, Veronicin posao bio je restauracija rijetkih knjiga pa forenzičari pronalaskom novih dokaza sumnjaju u motiv falsificiranja starih knjiga. U međuvremenu, Sara i Catherine istražuju fatalni sudar koji izgleda kao slučajni, no iskusni CSI s tim se ne bi složio.

2. sezona, epizoda 8 - 23. kolovoza

Mlada i naga žena pronađena je mrtva u pješčaniku. Prema ožiljcima na njezinom tijelu CSI tim zaključuje da je ubijena na drugoj lokaciji te da joj je tijelo naknadno bačeno na dječje igralište. Nakon identifikacije, istraga kriminalističke forenzičare vodi u svijet sadomazohizma, u fetiš klub u kojem je žena radila kao domina. U međuvremenu, Sara i Warrick istražuju drsku pljačku.

Kriminalističku seriju "CSI" pratite od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju