Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom.

1. sezona, epizoda 22 - 12. kolovoza

U prtljažniku auta pronađena je odsječena ljudska glava. I dok Grissom pokušava odgonetnuti identitet žrtve, pronađen je i torzo. No kada forenzičari otkriju da glava ne pripada tijelu, jedan slučaj pretvara se u dva i na detektivima je otkriti počinitelje ovih gnusnih zločina. U međuvremenu, Warrick istražuje ubojstvo u zatvoru za maloljetnike u kojem je nalazi James Moore, svjedok ubojstva mladog člana bande. James je u nedoumici - ako otkrije krivce, oni će ga smaknuti, no ako zadrži tajnu, čeka ga još pet godina zatvora…

1. sezona, epizoda 23 - 13. kolovoza

Neuhvatljivi serijski ubojica ubio je tri mlade žene u Vegasu. Kada FBI ponudi svoju pomoć šerifu, on je spremno prihvati unatoč Grissomovu neodobravanju. Odmah pri prvom susretu specijalni agent Culpepper i Grissom pokažu međusobnu netrpeljivost, koja posebno dođe do izražaja kada Culpepper objavi svoj lukavi plan hvatanja ubojice koji uključuje Saru Sidel kao mamac. Ubrzo strada i četvrta žrtva pa FBI pomisli da ima glavnog osumnjičenog, no s tim zaključkom se ne slaže Grissom koji je, zbog otvorenog negodovanja, udaljen s istrage.

2. sezona, epizoda 1 - 14. kolovoza

Tony Braun, sin moćnika koji je sudjelovao u izgradnji Las Vegasa, pronađen je mrtav, a istragom se dolazi do zaključka da je smrt uslijedila nakon predoziranja heroinom. No dokazi na mjestu gdje je tijelo pronađeno ukazuju da je smrt bila namjerno izazvana pa CSI tim kreće u potragu za počiniteljem. Osumnjičeni su njegova bivša djevojka, striptizeta, i brat koji je uvijek živio u njegovoj sjeni. No otisci na mjestu zločina ne pripadaju niti jednom od njih dvoje. Čini se da istraga tapka u mraku, sve dok Grissom, na svoj specifičan način, ne otkrije identitet ubojice.

2. sezona, epizoda 2 - 15. kolovoza

Grissom i Brass dolaze ispitati osumnjičene supružnike Klinefeld, ali ih pronalaze mrtve u njihovoj kući. Istražiteljima nije jasno kako se ubojica uspio kriomice ubaciti u kuću dok su maskirani policajci nadzirali sve ulaze. Ispostavi se kako su policajci na trenutak bili udaljeni lažnim pozivom, što Grissoma navede na pomisao kako je ubojica netko od upućenih u situaciju.

2. sezona, epizoda 3 - 16. kolovoza

Iako je Grissom siguran da je električni šok uzrokovao pad i smrt radnika na gradilištu te kako je u pitanju ubojstvo, nalazi autopsije tijela ukazuju suprotno. U želji da dokaže svoju teoriju Grissom sa Sarom i Warrickom kreće u istragu kako bi utvrdio da je radnik ubijen. U međuvremenu, Catherine i Nick istražuju smrt tinejdžera koji je navodno umro od posljedica epileptičnog napada.v

Kriminalističku seriju "CSI" pratite od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju