Martin Lawrence kao crni vitez 14. stoljeća!

Martin Lawrence, zvijezda filma „Crni vitez“, ima dugu karijeru. Lawrence se proslavio nakon što je glumio istoimenog Martina Paynea u Foxovoj seriji Martin između 1992. i 1997. godine. Bio je zvijezda najpopularnijih i najzabavnijih komedija kao što su „Ništa za izgubiti“ i nastavci filma „Kuća debele mame“. U 2020. godini se vraća na ekrane u filmu „Zločesti dečki zauvijek“, nastavak franšize „Zločesti dečki“.


Lawrence je imao velikih uspjeha kao komičar, pa nije ni čudna činjenica da u svakodnevnom životu nasmijava najbliže pa i svoje kolege. Pozitivnu atmosferu koju donosi na set, pogledajte u pogreškama pri snimanju i izrezanim scenama filma:

 

Jamal Walker (Martin Lawrence) je gubitnik bez perspektive koji obavlja bezvezni posao u starom zabavnom parku srednjovjekovne tematike. No doći će do neočekivane promjene! Jamal pronalazi medaljon koji ga odvodi u Englesku 14. stoljeća. Ubrzo otkriva da mu moderni stil života iz geta ne može puno pomoći u renesansnom razdoblju. Jamal, kojega svi smatraju Francuzom zbog specifične odjeće i govora, sprijateljit će se sa zgodnom Victoriom (Marsha Thomason) koja se neustrašivo bori za pravdu te s Knolteom (Tom Wilkinson), alkoholičarem i bivšim vitezom koji je iznevjerio kraljicu dopustivši da je zao suparnik zbaci s prijestolja. Jamal će morati postati ni manje ni više nego crni vitez kako bi spasio voljenu Victoriu…


Urnbesnu komediju "Crni vitez" ne propustite u nedjelju, u večernjem terminu, na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju