U dokumentarnoj seriji ‘Čovjek protiv divljine’ Bear Grylls dovodi se u ekstremne uvjete preživljavanja širom svijeta.

6. sezona, epizoda 8 - 23. kolovoza

Bear Grylls nalazi se u Red Rock Canyonu južne Ute, srcu američkog Divljeg zapada. Naoružan samo lasom spušta se s visokog stjenovitog vrhunca i završi zarobljen u uskom kanjonu. Prateći stope Butcha Cassidyja i Sundance Kida, prelazi jalovu divljinu i nađe se kako visi 30 metara iznad zastrašujućega klanca. Bear dva puta neuspješno pokušava prijeći divlju rijeku punu brzaca, a onda smisli lukav plan. Hoće li doživjeti i treći neuspjeh ili će uspjeti prijeći? Čeka vas sve to i Bearova dosad najluđa avionska akrobacija!

6. sezona, epizoda 9 - 24. kolovoza

Više od 100 ljudi utopi se svake godine na Novom Zelandu, a Bear mora prijeći divlju rijeku na deblu kako bi došao do civilizacije. Na svom putovanju ostaje bez vode, prisiljen je penjati se uz lance aktivnih vulkana i spustiti niz vodopad kako bi došao na sigurno.

U ovoj specijalnoj epizodi serije Čovjek protiv divljine Bear Grylls vodi gledatelje iza kulisa kako bi upoznali ekipu koja prati svaki njegov korak dok se probija kroz najviše divlje okoliše na svijetu. Bilo da Bear skače s helikoptera ili jede nešto nezamislivo, kamera nikad nije daleko da snimi akciju. Ova epizoda predstavlja tim, pokazuje kako obavljaju svoj posao i ostaju u jednom komadu, većinu vremena. U ovom rijetkom uvidu u uspone i padove tima ekipa priča svoju stranu priče.

Epizode reality serije 'Čovjek protiv divljine' pratite od petka do nedjelje na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju