S popularizacijom naše zemlje kao svjetske turističke destinacije, cilj nove emisije CoolTurist je približiti dostupnost turističke ponude gledateljima.

1. sezona, epizoda 64

Coolturist je za kraj ove sezone pripremio specijalnu epizodu u kojoj donosi pregled najboljih trenutaka iz protekle sezone, ali i dašak adventske čarolije po različitim gradovima Lijepe naše, a u gastro prilogu gost je bio uvijek zabavan Drele. Prva sezona bila je prepuna uzbudljivih doživljaja s različitih destinacija, prekrasnih lokacija, zanimljivih muzeja i simpatičnih domaćina. Nemoguće bi bilo ponoviti sve, ali u emisiji pogledajte dijelove onih najzanimljivijih.
Prisjetite se čarobnog ranča s jelenima gdje možete hraniti jelene, uživati u prekrasnoj prirodi i potpuno se stopiti s prirodom. Vizualni zgoditak zvan nacionalni park Kornati oduševit će vas iznova ma koliko puta mu se divili iz zraka i s mora. Ekipa Coolturista zaustavila se i u prekrasnoj Puli i uživala u borbi gladijatora te ponovila gradivo iz Romske kuće, gdje su se upoznali s tajnama i povijesti Roma.
Na kraju epizode čeka vas nekoliko minuta nezaboravnog doživljaja Hrvatske iz zraka. Pogledajte sve prekrasne dijelove koje je ekipa Coolturista obišla u sva četiri godišnja doba. Osvojit će vas žuta polja Slavonije, tirkiz Jadrana i prekrasno zelenilo Like i Zagorja te još puno nevjerojatnih kadrova između.
Gotovo svi gradovi u Hrvatskoj trude se biti posebni za vrijeme Adventa te svojim stanovnicima i turistima pripremiti nešto posebno. Osim pregleda posebne gastro ponude ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa, Coolturist donosi dašak božićne čarolije iz Poreča, Rijeke, Karlovca, Varaždina i uvijek magičnog imanja obitelji Salaj.
U ponudi zagrebačkog Adventa ekipa Coolturista naišla je na najzabavnijeg gosta gastro rubrike, Dreleta. Provjerite što se kuha u njegovoj Dreletovoj hiži i koje anegdote ima sa stranim turistima kad je sarma u pitanju. Uz njega istražite i ponudu istarske kuhinje na Adventu, koja je kroz sezonu puno puta na različitim mjestima potpuno osvojila posjetitelje. Provjeriti gdje i što pojesti da je 100% istarsko, a istovremeno i adventsko.

Emisiju 'CoolTurist' pratite od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu i nedjeljom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju