S popularizacijom naše zemlje kao svjetske turističke destinacije, cilj nove emisije CoolTurist je približiti dostupnost turističke ponude gledateljima.

1. sezona, epizoda 4 - 11. siječnja 

Mnogi gledatelji za ovo neobično mjesto nisu ni čuli, a ono se već može pohvaliti vrijednom nagradom - na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada International Hospitality Awards 2017, Subspace hostel osvojio je prvo mjesto u kategoriji najboljih europskih hostela. Svemirski dizajn ovdje je u potpunosti u funkciji gosta, pa svaka kapsula ima sve za ugodan boravak i siguran san! Ljubitelji science fictiona ovo su mjesto odavno upisali na kartu omiljenih destinacija, a čime se još izdvaja iz žestoke zagrebačke konkurencije, pogledajte u Coolturistu!

1. sezona, epizoda 5 - 12. siječnja

Starije generacije dobro se sjećaju Galeba, broda koji je prevozio Tita i njegove goste a koji već dugi niz godina skuplja prašinu. Budućnost mu je puno svjetlija - uskoro će, naime, zajedno s brojnim drugim spomenicima riječke kulturne i industrijske baštine, postati atraktivna turistička lokacija! Dio je to velikog projekta Rijeka 2020. – Europska prijestolnica kulture, u kojem objekti kulturne i industrijske baštine postaju atraktivne turističke lokacije. Jednako svijetla budućnost čeka i prvi hrvatski Art Kvart, mjesto znanja, umjetnosti i kulture, a novi život ima i legendarni Torpedo, prvi riječki znanstveni laboratorij s kraja 19. stoljeća koji je dom izložbe Muzeja grada Rijeke ali i odličan podsjetnik na uzbudljivu prošlost.

Emisiju 'CoolTurist' pratite vikendom u večernjem terminu i nedjeljom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju