Hollywoodskog velikana Colina Farrella gledajte u filmu "Aleksandar Veliki" na Doma TV-u!

Legendarni irski glumac Colin Farrell u intervjuu s Jamesom Cordenom priznao je da želi ukloniti gotovo sve tetovaže s tijela, a razlog tomu je pomalo bizaran.

Naime, glumcu je dosadilo višesatno šminkanje prije snimanja kako bi se te tetovaže prekrile, glumac je još na to dodao da mu je to dodatnih 45 minuta sna.

 

 

Farrell je otkrio da mu je najgora tetovaža koju je ikad napravio bila kod jednog pijanog tattoo majstora u kasnim noćnim satima, riječ je o ruži koja, kako glumac kaže, definitivno tako ne izgleda i sa srećom ju je uklonio. Cijeli intervju možete pogledati ovdje:

 

Remek-djelo Aleksandar Veliki Olivera Stonea spektakl je o životu najvećeg ratnika svih vremena, vojskovođe koji je osvojio 90% poznatog svijeta prije no što je navršio 25. godinu života. Aleksandar Veliki vodio je svoju nepobjedivu grčku, makedonsku, a kasnije i istočnjačku vojsku putem opsada i osvajanja dugih 35.500 kilometara, u razdoblju od samo osam godina. Do svoje smrti, u 33. godini, iskovao je carstvo kakvo svijet dotad još nije vidio. Pogledajte intrigantno ostvarenje koje portretira Aleksandrova osvajanja i odnos s ljudima koji su ga okruživali: majkom Olimpijom, ocem Filipom, prijateljem i ratnim zapovjednikom Hefestonom, ambicioznom i prelijepom suprugom Roksanom i generalom Ptolomejem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju