Napeta radnja četvrte sezone

Nakon što je nestao na pet godina, tijekom kojih je preživio nezamislive strahote, milijarder Oliver Queen vraća se kući u Star City s tajanstvenim planom i novim setom vještina koje koristi u ratu protiv zločina u ovoj uzbudljivoj akcijskoj seriji.

U novoj verziji lika DC Comicsa za modernu publiku, Arrow nije superheroj – nego heroj – jednako zastrašujući kao kriminalci koje lovi. Odlučan u namjeri da ispravi nepravde svoga grada i donese pravdu onima koji su ga iskvarili, Oliver (Arrow) – uz pomoć vojnog veterana Johna Digglea, informatičarke Felicity Smoak, odvjetnice osvetnice Laurel Lance i najnovijeg člana ekipe, svoje sestre Thee – štiti ljude u nevolji i predstavlja oružje pravde protiv onih koji ih vrebaju.

Nakon što je porazio Ra's al Ghula i Ligu ubojica na kraju treće sezone uz pomoć svoje ekipe i detektiva Quentina Lancea, Oliver je objesio svoju kapuljaču i lik Arrowa i napustio je grad sa svojom dugogodišnjom ljubavi, Felicity. Ligu ubojica kontrolira Malcolm Merlyn pa stvari kod kuće djeluju mirno, sve dok novi zlikovac ne ispliva na površinu u Star Cityju… I zahtijeva povratak Arrowa.

U prvoj epizodi četvrte sezone blaženi odmor Olivera i Felicity naglo završava kad ih posjete Thea i Laurel i kažu Oliveru da trebaju njegovu pomoć u Star Cityju. Grad su napali „Duhovi“ – ubojice koje vodi opasni čovjek po imenu Damien. Međutim, kad se Oliver vrati, Diggle mu jasno daje do znanja da ga ne želi u ekipi. Kad stara obiteljska prijateljica Jessica Danforth kaže Oliveru i Thei da će se kandidirati za gradonačelnicu, oba Queena su zabrinuta – s obzirom na to da su posljednja tri gradonačelnika ubijena.

Unatoč tome što se bune, Jessica objavi kandidaturu. Zelena Strijela i Brzić obećaju štititi je. U međuvremenu, Thea počinje osjećati učinke Lazarus Pita. Uz to, Felicity je suočena s teškom poslovnom odlukom i pomoć traži od zaposlenika Curtisa Holta Rastuća napetost između Olivera i Digglea ugrožava im živote kad krenu za Damienom Darhkom i metačovjekom HIVE-a.

U međuvremenu, Laurel nagovara Theu da se vrati u Nandu Parbat i u Parbat i zamoli oca da stavi Saru u Lazarus Pit.

 

Napete epizode četvrte sezone serije 'Arrow' ne propustite gledati na Doma TV-u.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju