Oni su tu u dobru i u zlu

Iako je glumačka postava bajkovita, priča iza filma "U dobru i u zlu" i nije baš. Riječ je o iznimno teškoj i emotivnoj životnoj priči Pata Solatana (Bradley Cooper). On je izgubio sve: kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima (Rober De Niro i Jacki Weaver). Nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stari život.

Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany (Jennifer Lawrence), koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju. Međutim, sve će se promijeniti kada sudbina upetlja svoje prste...

Trebalo je pet godina i dvadeset pet prepisanih tekstova prije nego što je David O. Russell mogao režirati film jer je spisateljici Sydney Pollack bilo teško pomiješati emocionalne, zabrinjavajuće, smiješne i romantične trenutke u cjelinu. 
Redatelj je priznao da ga je priča privukla zbog obiteljskih odnosa, ali i zbog povezanosti s vlastitim sinom koji ima bipolarni poremećaj i OKP.

U originalnom romanu na kojem se temelji film, lik Tiffany je u srednjim tridesetima. Jennifer Lawrence imala je dvadeset dvije u vrijeme izlaska filma.

Bradley Cooper i Jennifer Lawrenc
e proveli su nekoliko tjedana vježbajući vrhunsku plesnu rutinu s koreografkinjom Mandy Moore. Lawrence je čak spomenula da je Cooperu u usporedbi s njom ples išao puno bolje, a zapravo bi njezin lik Tiffany trebao biti iskusna plesačica, a Pat - amater.

Film "U dobru i u zlu" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju