Božićni duh na djelu

Zvijezda country glazbe Delaney Blu (Megan Hilty) nije se vratila u svoj rodni grad Tennessee više od pet godina. Na svom godišnjem putovanju za New York, gdje svake godine ima božićni koncert, planira se nakratko zaustaviti u Tennesseeju kako bi vidjela svoju majku. Grad nije bio najljubaznije mjesto u vrijeme njezina odrastanja i bila je sretna što je pobjegla od tamo kad joj je karijera skočila u nebo sa sedamnaest godina.

No, kad dođe čudna snježna oluja, Delaney se nađe zarobljena u gradu – prisiljena je preuzeti sudjelovanje na lokalnom božićnom koncertu, dok joj romansa cvjeta sa zgodnim vozačem čistača snijega Robbijem (Marcus Rosner) koji ju spasi s ruba ceste. Provodeći malo vremena u rodnom gradu, Delaney shvaća da ovo mjesto nije onakvo kakvim ga se sjeća. Ljudi koji su je obeshrabrili samo su rješavali svoje komplekse, a među lokalnim stanovništvom ima mnogo skrivenih talenata.

Na kraju, ona se ponovno zaljubljuje u ovaj grad, kao što se oni ponovno zaljubljuju u nju. Kada oluja popusti dovoljno da se sa svojim privatnim mlažnjakom može odvesti u New York, ona se odlučuje za malo drugačiji scenarij...

 

Uplovite u božićnu atmosferu i pogledajte kako se Delaney snašla na božićnom koncertu u rodnome gradu!

 

Romantičnu dramu "Božić u planinama" ne propustite pogledati u nedjelju u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju