Jeste li ikada dočekali Božić na planini?

"Božić na planini" film je koji vas vodi na putovanje kroz prekrasne planine Plavog Grebena i donosi božićnu čaroliju u srcu prirode.

Radnja filma usredotočena je na Willow (Rachael Leigh Cook), uspješnu poslovnu ženu koja se neočekivano vraća u svoj rodni grad tijekom blagdana. Ondje se susreće s bivšim dečkom i lokalnim šumarom, kojeg tumači Benjamin Ayres. Kroz niz božićnih događanja i prijateljskih okupljanja, Elyse otkriva pravu vrijednost obitelji i ljubavi.

Jedan od ključnih elemenata filma je slikovita kulisa planina Plavog Grebena, koja pridonosi božićnom ugođaju i stvara idiličan ambijent za razvoj ljubavne priče. Gledatelji će biti uronjeni u prekrasne pejzaže, prekrivene snijegom i ukrašene blagdanskim svjetlima, stvarajući slikovitu pozadinu za romantičnu priču.

Glumačka postava, predvođena Rachael Leigh Cook i Benjaminom Ayresom, donosi toplinu i autentičnost likova. Njihova kemija na ekranu dodaje poseban dodir priči, čineći je emotivnom i privlačnom publici.

"A Blue Ridge Mountain Christmas" nije samo još jedan božićni film, već priča o pronalaženju radosti u jednostavnim stvarima. 

Film "Božić na planini" pogledajte u subotu poslijepodne na Doma TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju