Uživajte uz topli napitak i još topliji zagrljaj

I ove blagdane Doma TV donosi bogati blagdanski program na vaše male ekrane. Dopustite da vas zagrije toplinom, začara magijom i na tren oslijepi blještavilom lampica.


Donosimo samo mali dio atmosfere nadolazećeg tjedna uz predivne filmove:

1.Neplanirana ljubav na sjeveru

Lauren Brunell oduvijek je znala što želi: postati izvrsna liječnica i udati se za čovjeka kojega voli. Toliko je sigurna u svoje odluke da se za stažiranje prijavila samo na jedan natječaj - uvjerena da će dobiti mjesto. Jednako tako sigurna je da će je baš za ovaj Božić njezin zaručnik zaprositi. Međutim, dan je loše počeo i loše završio: umjesto očekivane prosidbe, zaručnik joj objavljuje da želi prekinuti, a iz bolnice od koje je očekivala potvrdan odgovor stigne pismo u kojemu je odbijaju. Jedino što joj se nudi je mjesto liječnice na Aljasci, u mjestu za koje nikad nije ni čula...

2. Božićni ugovor

Jolie se grozi povratka u grad u kojem je odrasla kad sazna da će ondje biti i njezin bivši dečko koji ju je nedavno ostavio.

3. Božić pod zvijezdama

Privremena ravnateljica škole nalazi se u teškom položaju kada joj je dodijeljeno da zatvori neuspješni glazbeni program škole i mora se pomiriti sa svojom glazbenom prošlošću.

4. Božićna ruža

 Andy je zadužena za izradu splavi za tradicionalnu paradu, no sukobi se s Cliffom, predstavnikom tvrtke koja sponzorira izradu. Morat će naučiti surađivati kako bi na vrijeme završili s poslom, a usput otkriju da između njih raste privlačnost.

Opustite se uz filmove na Domi TV u tjednu uoči Božića. Više filmskih naslova pronađite na domatv

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju