Ovo su neki od najboljih božićnih filmova koje ovoga Badnjaka jednostavno ne smijete propustiti!

Ljubitelji božićnih filmova i ovih će blagdana doći na svoje! Bogati filmski program Doma TV-a kreće na sam Badnjak, kada vas očekuje čak 6 filmskih naslova koje jednostavno ne smijete propustiti:

Dvanaest muškaraca za Božić
 

Prema romanu „Decent Exposure“ Phillipe Ashley, ova romantična komedija priča je o nesretnoj menadžerici za odnose s javnošću koja koristi svoje poznavanje medija da unese malo živosti u gradić u Montani. Božić je sve samo ne sretan za Njujorčanku i publicistkinju E. J. Baxter nakon što u istoj noći tijekom uredske božićne zabave izgubi i svoj utjecajni posao na Manhattanu i svoga zaručnika odvjetnika. Zahvaljujući svojoj lošoj sreći, E. J. prihvaća posao na drugom kraju zemlje – u Kalispellu u Montani. Da bi pomogla lokalnoj spasilačkoj postaji prikupiti prijeko potrebna novčana sredstva u stilu „Djevojaka s duplerice“, pokušava nagovoriti muške spasioce da poziraju nagi za kalendar. Usput E. J. otkriva što joj je uistinu važno te osvaja srce jednoga zgodnog modela.

Moj slatki Božić
 

Dvije školske učiteljice postavljaju suparništvo na novu razinu, dok se natječu za osvajanje natjecanja u pečenje kolača i naklonosti lijepog samohranog oca.

Sjeverni pol
 

Sjeverni pol, čarobni dom Djedice i gospođe Mraz, izrastao je u veliki grad napajan magijom blagdanskog veselja diljem svijeta. Ipak, kako ljudi postaju previše zauzeti da zajedno uživaju u svetkovinama, grad je u nevolji. Tko može pomoći spasiti voljenu božićnu tradiciju? Dječak Kevin možda ima šanse ako uspije navesti svoju zaštitnički nastrojenu mamu Chelsea da ponovno otkrije čari ovog razdoblja. Uz dodatnu pomoć Kevinova šarmantnog nastavnika Ryana, tajanstvene vilenjakinji slične djevojčice Clementine i gospel-pjevačice Josephine, Kevin je odlučan pokazati mami koliko Božić može biti zabavan i dokazati da jedan mali glas može promijeniti srca mnogih.

Svaki Božić ima priču
 

U eteru, televizijska voditeljica slučajno priznaje da mrzi Božić. Kada odlazi u jedan mali grad kako bi snimila prilog koji bi joj popravio imidž, božićni duh počinje joj mijenjati život.

Božić na Aljasci
 

Budući da je sezona praznika u punom jeku, Jen Taylor uskoro će postići veliku promociju u oglasnoj agenciji San Franciscu. Ali život će joj se neočekivano okrenuti naopačke kada od tetke naslijedi ugodnu gostionicu na Aljasci.

Vilenjak
 

Na Badnjak prije mnogo godina maleno dijete iz sirotišta zavuklo se u Djedovu vreću s igračkama i slučajno nezamijećeno dospjelo u radionicu Djeda Mraza na Sjevernome polu. Iako ga surogat-otac odmah prihvati i odgoji kao vilenjaka, on je tri puta veći od svih ostalih i uskoro postaje jasno da se Buddy (Will Farrell) nikada neće do kraja uklopiti u vilenjački svijet. On mora pronaći svoju pravu obitelj. Buddy odlučuje potražiti svoje mjesto pod suncem ove blagdanske sezone i kreće prema New Yorku kako bi istražio svoje korijene. Iako se nalazi u svijetu kakav nikad prije nije iskusio, Buddy ubrzo otkriva da se život u velikom gradu ne sastoji od klizanja i poslastica i počinje se osjećati kao veći autsajder nego na Sjevernome polu. Buddy pronalazi svoga pravog oca Waltera (James Caan), radoholičara i izdavača dječjih knjiga koji bi vjerojatno završio na Djedovu popisu „zločeste“ djece. Walter ne vjeruje da je Buddy onaj za koga se izdaje. Zapravo Walter ne vjeruje ni u što osim u novac. No Buddy pronalazi i novu majku (Mary Steenburgen) i saznaje da ima 10-ogodišnjeg polubrata (Daniel Tay) koji ne vjeruje u božićne vilenjake ni u Djeda Mraza. Buddyju se zapravo čini da su svi zaboravili pravo značenje Božića.

Božićni ugođaj koji Doma TV ovoga četvrtka donosi u vaše domove pogledajte i u galeriji:

Najbolje božićne filmske naslove ne propustite pogledati od četvrtka, samo na Doma TV-u!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju