Deseta sezona kriminalističko-dramske serije na Doma TV-u!

Doma TV donosi desetu sezonu planetarno popularne američke kriminalističke serije „Blue Bloods“ koja prati poslovni i privatni život poznate njujorške policijske obitelji. Akcije i napetih trenutaka neće nedostajati ni u novoj sezoni u kojoj, kao i uvijek, glavni načelnik Frank Reagan drži na okupu svoje dvije „obitelji“.

Sezona se otvara posebnom 200. epizodom, a odmah na početku obitelj je suočena s novim izazovima. Jamie i Eddie polako se prilagođavaju novopečenom životu kao bračni par, dok se nalaze pred pitanjem – jesu li zaista spremni na obavezu kao što je odgoj djece? Danny i Maria suočeni su sa svojim standardnim usponima i padovima, a glavni izazov za ovaj duo bit će riješiti misteriozna ubojstva dviju mladih manekenki za koje se sumnja da ih je počinio ozloglašeni diler drogom. I dok Erin ima problema na poslu s novim podređenim zaposlenikom, Frank nastavlja činiti sve što je u njegovoj moći ne bi li pomogao svojoj obitelji i prijateljima.

Osim standardne postave, uskoro će gledatelje imati priliku očarati i mlađahni Joe Hill koji se ekipi pridruži kada kroz Seanov školski zadatak slučajni DNK uzorak otvori niz pitanja. Tko je ovaj misteriozni mladić i zašto je upravo on zaslužio svoje regularno mjesto za nedjeljnim ručkom obitelji te kakve veze u svemu tome ima Frank, bit će otkriveno kroz napete epizode nove sezone serije „Blue Bloods“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju