Uživajte uz najbolje filmske naslove na Doma TV-u!

1. Callie i božićni anđeo

Romantična priča o kuharici Callie (Rachel Boston) koja se ponovno povezuje sa svojim prijateljem iz djetinjstva Davidom (David Alpay), čija bogata obitelj je članica istog kluba. Kada David prijavi Callie u godišnje natjecanje u pravljenju ledenih skulptura bez njezinog znanja, prisiljena je ići u borbu sa svojom šeficom Glorijom (Brenda Strong). Između Callie i Davida su zapaljene iskre dok se kao tim pripremaju za natjecanje. Calliene strasti za kuhanje i oblikovanje leda susreću se s romantikom i božićnim duhom dok radi na stvaranju savršene skulpture. 

2. Sve o Eveinom domjenku

Evelyn Wright radi u agenciji za planiranje zabava raznih namjena. Život joj je neprastana strka. Najveći posao sezone stiže od nekoga tko inzistira da planerica bude upravo ona. Tek kad je šefica upozna s izbirljivim klijentom, shvati da je to mladić kojega je večer ranije upoznala u baru. On je iz Los Angelesa i želi da mu Eve organizira zabavu za 300 ljudi. Eve i ne sluti da će ostatak njezinoga života ovisiti o tome hoće li sljedeće jutro stići na sljedeći let za Los Angeles.

3. Božićna bajka

Heidi, koja je u početku napustila svoj mali gradić Pleasant Valley sa snom da će jednog dana postati uspješna slikarica, sada se želi odlikovati titulom kustosice umjetničke galerije.

 

4. Božić na kraljevski način

Zgodni princ organizira božićnu modnu reviju u nadi da će uvjeriti američku modnu tvrtku da proširi posao u njegovo kraljevstvo. Princ je domaćin revije na kojoj upoznaje intrigantnu mladu modnu asistenticu.

5. Božićna prosidba

Mlada profesorica psihologije mora birati između preseljenja zbog posla iz snova ili ostanka u svom mjestu zbog muškarca iz snova. Maglovite prosinačke večeri, ona odluta u svoj život tri godine unaprijed te uvidi kakav je život očekuje, ovisno o njezinom odabiru.

Blagdanski vikend provedite uz sjajne romantične filmove na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju