Četvrta sezona nagrađivane serije!

Jedan u glavnih aktera četvrte sezone bit će žena koja se skriva pod pseudonimom Mr. Kaplan. Bivša Redova saveznica sada će postati njegov glavni neprijatelj koji ustraje u naumu da otkrije sve njegove skrivene kriminalne aktivnosti i smrti koje su povezane s njima.

Bjegunac Raymond Red Reddington predaje se FBI-u i nudi im pomoć u hvatanju najopasnijih svjetskih zločinaca pod uvjetom da ga spoje s agenticom početnicom Elizabeth Keen. Dok hvataju imena s crne liste, Red uvlači Liz u sumnjive urote koje obuhvaćaju njezinu prošlost, sadašnjost i budućnost. Napeta četvrta sezona razotkriva pitanje povezanosti Alexandera Kirka s agenticom Liz. Kirk otkriva da Liz nije njegova kćer i napušta svoju opsesiju idejom da pridobi njezino povjerenje i lojalnost. Fokus cijele sezone prebacuje se na rat između bivših saveznika Reddingtona i žene čiji je pseudonim Mr. Kaplan. Red nastoji ubiti Mr. Kaplan nakon što ona pokuša sakriti Liz i njezino dijete od Reda, no Mr. Kaplan preživi napad i počinje otkrivati niz Redovih kriminalnih aktivnosti i smrti koje su povezane s njima.

U prvim epizodama četvrte sezone Liz otima čovjek koji tvrdi da joj je otac, a Red odlučno kreće u potragu za njom. Specijalna jedinica FBI-a pokušava shvatiti šokantnu vijest da je Liz još živa. Red zatraži pomoć Toma Keena i specijalne jedinice FBI-a kako bi pronašao zloglasnog lovca na ucjene koji bi možda znao sljedeći potez Alexandra Kirka. Liz se dotad dvoumi može li Kirku vjerovati ili ne.

Četvrtu sezonu nagrađivane serije "Crna lista" pratite na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju