Charlie Weber zvijezda je serije "Kako se izvući s ubojstvom" koju možete pratiti na Doma TV-u!

On je osvojio srca ženske publike u seriji "Kako se izvući s ubojstvom", Charlie Weber u seriji glumi privatnog detektiva Franka Delfina. Privatni život Charlie vješto skriva, no u jednom intervjuu se pohvalio kako voli zavesti ženu na tradicionalan način koji uvijek pali. Charlie je objasnio da ženi voli skuhati večeru, pripremiti joj romantičnu atmosferu i popiti dobro vino.

Izvor: Instagram/Charlie Weber

Ovaj holivudski ljepotan glumio je u mnogim kriminalističkim serijama i akcijskim filmovima, Charlie Weber prvi je put privukao pozornost kao Ben u hvaljenoj kultnoj seriji „Buffy ubojica vampira“. Zatim je ostvario ulogu kao Frank, izravni suradnik Viole Davis u seriji „Kako se izvući s ubojstvom“.

 

 

Ovog simpatičnog glumca možete gledati u seriji "Kako se izvći s ubojstvom" na Doma TV-u. Ubojstvo, prijevara, strah i krivnja spajaju profesoricu sa Sveučilišta Middleton Annalise Keating (Viola Davis) s njezinim dugogodišnjim suradnicima Frankom Delfinom, Bobbie Winterbottom i njezinim studentima. Ali kako ekipa pokušava nastaviti sa životom i usredotočiti se na klijente, njihove prošlosti i dalje ih proganjaju, dok Annalise i njezina klika nastoje svoje tajne zadržati skrivenima. Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.

Seriju "Kako se izvući s ubojstovm" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju