Biste li vi pristali na ovo?

On je osvojio srca ženske publike u seriji "Kako se izvući s ubojstvom", Charlie Weber u seriji glumi privatnog detektiva Franka Delfina. Privatni život Charlie vješto skriva, no u jednom intervjuu se pohvalio kako voli zavesti ženu na tradicionalan način koji uvijek pali. Charlie je objasnio da ženi voli skuhati večeru, pripremiti joj romantičnu atmosferu i popiti dobro vino. Ovaj holivudski ljepotan glumio je u mnogim kriminalističkim serijama i akcijskim filmovima, Charlie Weber prvi je put privukao pozornost kao Ben u hvaljenoj kultnoj seriji „Buffy ubojica vampira“. Zatim je ostvario ulogu kao Frank, izravni suradnik Viole Davis u seriji „Kako se izvući s ubojstvom“.

 

 

Ovog simpatičnog glumca možete gledati u seriji "Kako se izvći s ubojstvom" na Doma TV-u. U trećoj sezoni studenti profesorice Keating nastoje se dokazati kao ozbiljni odvjetnici, svaki od njih dokazujući da je upravo njihov slučaj vrijedan zastupanja.

No, Annaliseina pozicija na Sveučilištu na klimavim je nogama nakon što se na kampusu pojave misteriozni letci i plakati s optužbama da protiv nje. U međuvremenu, njezin pomoćnik Frank nestaje, a Nate i Annalise ga pokušavaju pronaći. 

Seriju "Kako se izvući s ubojstovm" pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!