Ne propustite šestu sezonu 'Čovjeka protiv divljine' na Doma TV-u!

Od suočavanja s olujom u Norveškoj do ludih avionskih akrobacija u srcu američkog Divljeg zapada i spuštanja niz vodopad na Novom Zelandu, Grylls će još jednom dokazati koliko je neustrašiv dok se suočava se s nepredvidljivom i nepopustljivom majkom prirodom.

U šestoj sezoni dokumentarne serije 'Čovjek protiv divljine' gledatelje očekuju nove avanture neustrašivog Beara Gryllsa! Ovaj poznati pustolov i izazivač sudbine sa svojim će se timom uputiti na nove, zabačene lokacije diljem svijeta, gdje će u ekstremnim uvjetima demonstrirati kako izvući živu glavu. Ovoga puta, Bear će u Norveškoj kombinirati ono što majka priroda može ponuditi s najnovijom tehnologijom, pa će tako senzori pratiti kako njegovo tijelo reagira dok gledateljima pokazuje kako se domoći sigurnosti.

Nakon što se u džungli u Borneu spasi od zmija, pijavica, pa čak i po život opasnih biljaka, Grylls će pokazati kako se pronalazi pitka voda u malezijskom arhipelagu, a pratit ćemo ga i u potrazi za sigurnošću dok luta zabačenim dijelovima Novog Zelanda, Islanda, i američke savezne države Ute, u srcu američkog Divljeg zapada.

U posebnoj epizodi 'Čovjeka protiv divljine' Bear će putovati svijetom demonstrirajući najbolje savjete i tehnike za preživljavanje u divljini, gdje god da zaglibi. Od Arktika do Kariba, od obala do šuma, od planina do pustinja, ovaj globalni vodič za preživljavanje pokrit će širok raspon scenarija i savjeta, a prikazat će i nikad prije viđene snimke Bearovih izazova s cijeloga planeta!

Osim toga, ove sezone gledatelji će imati jedinstvenu priliku pogledati i kako će se poznati holivudski glumac Jake Gyllenhaal snaći u potpuno novoj ulozi – onoj Bearova suputnika! Jake će morati ići onamo kamo ide Bear i jesti ono što Bear jede ako misli izdržati neke od najgorih uvjeta poznatih čovjeku, a sve to usred izolirane islandske tundre.

Uz ovaj i ostale izazove koje ga očekuju tijekom sezone, Bear Grylls će gledateljima još jednom dokazati koliko je neustrašiv dok se suočava s nepredvidljivom i nepopustljivom majkom prirodom.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju