Pogledajte kako pjeva Katie Holmes!

Katie Holmes prava je dama filmske industrije, tajanstvena i misteriozna, a osvojila nas je kao klinka u seriji "Dawson's Creek" koju su pratili gotovo svi tinejdžeri 90-ih godina.

Pogledajte ovu nevjerojatnu scenu s Chardom Michaelom Murryjem u kojoj Katie Holmes pjeva poznati hit Joan Jett:

Ovu simpatičnu glumicu gledajte u filmu "Batman: Početak" u kojem je imala tek 25 godina, a utjelovila je Rachel Dawes. Ona glumi najbližeg prijatelja iz djetinjstva velikog Brucea Waynea (Christian Bale). On kao dijete doživi i veliku tragediju kada pljačkaš pred njim ubije njegovu majku i oca, najbogatijeg čovjeka u Gotham Cityju. Kad odraste, Bruce pokuša ubiti toga pljačkaša, ali ne uspije.

Stoga odluči upoznati svijet kriminala i kriminalce, a nevolje koje doživljava u svjetskom podzemlju dovedu ga u jedan azijski zatvor, odakle ga izbavi tajanstveni Henri Ducard (Liam Neeson), savjetujući mu da ode u snježne planine mističnom učitelju Ra's Al Ghul (Ken Watanabe). Bruce dolazi učitelju i savladava tajne borilačkih vještina, no odbije svoju novu moć upotrijebiti za uništenje Gotham Cityja, što od njega traži Ra's Al Ghul.

 

Film "Batman: Početak" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u! Više filmskih naslova na domatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju