Duhovita priča o životu, ljubavi i braku

Sveučilišni profesori Rose (Barbra Streisand) i Gregory (Jeff Bridges) upoznaju se kada Roseina sestra odgovori na njegov oglas. Nakon što se nekoliko puta opekao u vezi, zgodan, ali dosadan Gregory uvjeren je da je seks uništio njegov život te stoga želi oženiti djevojku koja ga nimalo ne privlači. Greg smatra da je našao ono što traži u Rose, bezličnoj i krupnijoj profesorici engleske književnosti.

 

Nakon što se vjenčaju, Greg smatra da Rose razumije kako ga seks ne zanima. Njihova se veza umalo raspadne kada Rose pokuša konzumirati njihov brak. Gregory odlazi na službeno putovanje, a Rose odlazi na dijetu i naporno vježba kako bi se pretvorila u seksi sirenu i spasila svoj brak.

Glumačka postava ove živopisne komedije pomno je odabrana. O tome nam govori činjenica da je za ulogu glavnog lika Gregoryja konkuriraio pozamašan broj glumačkih imena. 

Richard Gere, Steve Martin, John Heard, Tim Allen, Robin Williams, Mel Gibson, Kurt Russell, Patrick Swayze, Jeff Daniels, Tom Hanks, Bill Murray, John Travolta, Billy Crystal, Chevy Chase, Burt Reynolds, Charles Grodin, Michael Keaton, Kevin Kline, Steve Guttenberg, Michael Douglas, Tom Selleck i Danny Glover stajali su u redu za ulogu koja je na kraju pripala Jeffu Bridgesu.

Kultni klasik "Ogledalo ima dva lica" pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju