Jamie Davis Heavy cijelo je desetljeće patrolirao strmim gorskim prijevojima ceste Coquihalle u Britanskoj Kolumbiji – na jednoj od najopasnijih velikih autocesta na svijetu.

3. sezona, epizoda 9 - 10 - 11. siječnja 

Rekordne snježne padaline zatvaraju Coquihallu, ključnu autocestu u Britanskoj Kolumbiji, što prouzroči nevolje u cijeloj regiji. Howie vodi tim na opasnu akciju spašavanja na kojoj zaiskre neočekivane emotivne reakcije. Adam i Colin u Alberti moraju sigurno na cestu vratiti cisternu s kemikalijama.

Tim u Alberti suočava se sa složenom akcijom spašavanja kamiona vrijednog milijun dolara a Jamie se bori s nestabilnom prikolicom. Colin je prisiljen raditi sam jer je zbog iznenadne snježne oluje na autocesti ostalo mnoštvo sudarenih vozila.

3. sezona, epizoda 11 - 12 - 12. siječnja

Prvi put u ovoj sezoni Howie i Adam zajedno raščišćavaju mjesto nesreće u Britanskoj Kolumbiji. Veteranu akcija na Coquihalli ne sviđa se kako radi novi frajer. Pred ekipom u Alberti su najveći izazovi dok pokušavaju obaviti akciju s dva velika kamiona na vrlo uskoj pristupnoj cesti.

Novi zaposlenici Phil i Wayne suočavaju se u Britanskoj Kolumbiji s velikim problemima kad im se pruži prilika da upravljaju velikim kamionima. Al ima nevolja na strmoj i zavojitoj šumskoj cesti. U Alberti Jamie i Adam jure da otvore dvije autoceste kada se prekinuo sav promet za Fort McMurray.

Treću sezonu serije 'Autoceste kroz pakao' pratite vikendom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju