Stephen Amell vješto skriva svoj privatni život

Stephen Amell glumio je Jorana Van Der Sloota u Lifetimeovoj Pravdi za Natalee Holloway koja priča istinitu priču o nastojanjima Beth Holloway da pravdi privede Jorana, navodnog ubojicu njezine kćeri. Amell je dobio pohvale za kameleonsku ulogu nizozemskog psihopata. Ovaj zgodni glumac aktivan je i na Instagramu na kojem jedino objavljuje fotografije obitelji i trenutke koje će teško dijeliti u intervjuima.

 

 

Na malim ekranima Amell je viđen uz Zooey Deschanel u Novoj curi te je imao gostujuću ulogu kao bolničar Scotty u seriji Privatna praksa. U najnovijoj sezoni Obdarenog Amell se pridružio glumačkoj postavi kao Jason, mladi žigolo koji postaje glavni takmac liku Thomasa Janea, Rayu.

 

 

Druge zapažene gostujuće uloge ostvario je u serijama CSI: Miami, NCIS: L. A., Vampirskim dnevnicima i 90210. U jesen 2007. Amell je osvojio nagradu Gemini za najboljeg glumca u gostujućoj ulozi u Novom postanku, kanadskoj dramskoj seriji The Movie Networka.

Izvor: Instagram/ Stephen Amell

 

Ovog atraktivnog glumca imate prilike gledati u seriji "Arrow" u kojoj utjelovljuje glavnog junaka Olivera Queena koji, nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji. Ovaj lik DC Comicsa dobio je novo ruho za suvremenu publiku pa Arrow nije superjunak, nego junak, opasan kao i kriminalci koje lovi.

Seriju "Arrow" pratite na Doma TV-u! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju