Višestruko nagrađivana serija

Gledatelji Doma TV-a imaju priliku pratiti višestruko nagrađivanu seriju 'Arrow' koja je već prvim tjednom emitiranja ostvarila odlične rezultate gledanosti.

Riječ je o milijarderu Oliveru Queenu koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala.

I dok u seriji ispravlja grijehe iz prošlosti, u stvarnosti je jedan od najmanje skandaloznih glumaca. Riječ je o Stephenu Amellu, koji je postao slavan zahvaljujući ulozi Arrowa, suvremenog Robin Hooda s lukom i strijelom.

Iako se u seriji trudi osvojiti svoju ljubav, u privatnom životu je sretan uz Cassandru Jean s kojom ima jednoipolgodišnju kći Mavi Alexandru.

Kako i sam kaže, nema puno sličnosti između lika kojeg glumi u seriji i njegovog privatnog života. Dok je majka serijskog junaka Arrowa uvijek elegantno dotjerana glumica,njegova je stvarna majka obična žena koja paru pomaže u odgoju kćeri. Za upečatljivu ulogu glumac se morao itekako potruditi u teretani kako bi izgledao onako kao u seriji.

Dosta vremena na ekranu je glumac „do pasa“ razodjenut, pa u njegovom savršenom izgledu mogu uživati brojne obožavateljice. Stephen inače nastoji voditi miran obiteljski život uz svoju partnericu, koja je također glumica.

Gledatelje širom svijeta osvojila je priča muškarca s lukom te iz dana u dana broj obožavatelja ovog junaka raste. Unatoč velikoj slavi koja ga je zatekla, glumac želi ostati „prizemljen“ jer i sam zna kako ništa ne traje vječno, a slava u Hollywoodu još manje.

Rad na seriji obožavam, a najsretniji sam kad me moja obitelj posjeti na setu“, rekao je Amell u jednom od razgovora. Svojoj voljenoj kćeri ime je nadjenuo prema poznatom filmu Mela Gibsona.
Kad sam je prvi put ugledao, odlučio sam kako će ona biti Maverick. Skraćenica od toga je Mavi“, dodaje Stephen.

Ne propustite napete i intrigantne nastavke serije 'Arrow' na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju