Doma TV donosi višestruko nagrađivanu seriju 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji.

5. sezona, epizoda 19 - 20 - 9. studenog

Oliver, tim Arrow i SCPD kreću u potragu za Adrianom Chaseom diljem grada. Helix kaže Felicity da su našli način da nađu Chasea, no zauzvrat će ona za njih morati učiniti nešto veliko i protuzakonito.

Situacija postaje napeta kad Oliver i Felicity zajedno zaglave u bunkeru. Lyla i Diggle bore se sa svojim bračnim problemima.

5. sezona, epizoda 21 - 22 - 10. studenog

Oliver se vraća u ured gradonačelnika i rješava jedno od najvažnijih pitanja dosad – prisilno puštanje desetaka nasilnih zločinaca koje je u zatvor strpao Adrian Chase. U Oliverov ured stiže sanduk u kojem se nalazi tajanstveno truplo u betonu.

Black Siren (Katie Cassidy) se vraća da pomogne Chaseu. Felicity organizira rođendansku zabavu za Olivera, a Lance se ljuti što je Rene propustio saslušanje za skrbništvo nad kćeri.

Ne propustite petu sezonu napete akcijske serije 'Arrow' vikendom na večernjem terminu na Doma TV-u!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju