Doma TV donosi višestruko nagrađivanu seriju 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji.

5. sezona, epizoda 15 - 16 - 2. studenog

Felicity nastavlja svoje putovanje prema tami s Helixom, a Oliver se kao gradonačelnik suočava sa svojim dosad najvećim izazovom. Nakon što Osvetnik napadne Olivera dok služi kao gradonačelnik, Diggle povede tim u misiju da jednom zauvijek zaustave Osvetnika.

Oliver se približava istini o Prometheusu. Istodobno Helix odbija nastaviti pomagati Felicity sve dok im ne učini uslugu.

5. sezona, epizoda 17 - 18 - 3. studenog

Prometheus (JOSH SEGARRA) se jako trudi slomiti Olivera. Kroz sjećanja vidimo Anatolyja koji se zabrinuo zbog Oliverovih sve nasilnijih sklonosti koje dostižu kritičnu razinu u brutalnom obračunu.

Diggle i Felicity šokirani su Oliverovom odlukom da od Bratve zatraži pomoć u borbi protiv Prometheusa. Diggle je zabrinut da bi Bratva mogla pretjerati te s Oliverom vodi težak razgovor o tome što će se dogoditi pođu li stvari po zlu. Felicity doznaje nešto šokantno o Helixu.

Ne propustite petu sezonu napete akcijske serije 'Arrow' vikendom na večernjem terminu na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju