Nakon stravičnog brodoloma, bogati nasljednik Oliver Queen (Amell) nestaje i pet se godina smatra da je mrtav prije nego što ga pronalaze na zabačenom otoku u Pacifiku.

 4. sezona, epizoda 21 - 22 - 13. svibnja

Kad Strijelina ekipa sazna idući razarajući potez Damiena Darhka, Felicity shvaća da mora tražiti pomoć svog oca, Noe Kuttlera (TOM AMANDES). Oliver je potresen nakon iskrenog razgovora s Noom.

Nakon šokantnih događaja prethodne epizode, Oliver i Diggle trče Thei u spas, a Felicity, Curtis i Noah udruže se protiv Darhka.
 

4.sezona, epizoda 23. - 14. svibnja

U posljednjoj epizodi četvrte sezone, Oliver se udružuje s iznenađujućom silom kako bi zaustavio Damiena Darhka i njegovu magiju jednom za svagda.

5. sezona, epizoda 1. - 15. svibnja

Milijarder Oliver Queen (Stephen Amell) nestao je nakon teškog brodoloma i pet se godina smatrao mrtvim. Međutim, otkriveno je da je živ i da se nalazi na udaljenom otoku u Sjevernom kineskom moru. Oliver se vratio kući u Star City s planom da ispravi grijehe svoje obitelji i da se bori protiv nepravde. Kao Green Arrow štiti grad uz pomoć bivšeg vojnika Johna Digglea (David Ramsey), stručnjakinje za računalne znanosti Felicity Smoak (Emily Bett Rickards), svoje sestre Thee Queen, obučene borkinje protiv nepravde (Willa Holland), bivšega kapetana policije Quentina Lancea (Paul Blackthorne) i briljantnog izumitelja Curtisa Holta (Echo Kellum).
Novoizabrani gradonačelnik Oliver Queen nađe se pred izazovima borbe na dvije fronte za budućnost Star Cityja. Budući da se Diggle vratio u vojsku, a Thea je odlučna u namjeri da više neće biti Speedy, tim Arrow sad se sastoji samo od Olivera i Felicity, no oni više nisu jedini borci protiv nepravde u gradu. Nakon što je Green Arrow javno pobijedio Damiena Darhka (Neal McDonough) na kraju četvrte sezone, pojavili su se novi maskirani junaci koji žele štititi grad, iako na terenu zbog svog neiskustva više smetaju nego što pomažu. Dolazak novog smrtonosnog protivnika prisilit će Olivera da se suoči s pitanjima o vlastitom nasljeđu i kao gradonačelnika i kao Green Arrowa.
Nakon Laureline smrti i odlaska Digglea i Thee iz tima Arrow, Oliver sam izlazi na ulice Star Cityja i štiti njegove građane kao Green Arrow. Felicity ga navodi iz bunkera te se Oliver mora suočiti s gradom kojim su zavladali zločinci i cijeli niz novih, izrazito neiskusnih boraca protiv nepravde. Felicity vidi da Oliver nastoji obavljati posao i gradonačelnika i zaštitnika Star Cityja te mu predlaže da okupi novi tim, no Oliver se tomu protivi. Međutim, kad se pojavi novi smrtonosni zločinac Tobias Church (gostujući glumac Chad L. Coleman), Oliver shvaća da bi najbolja stvar za grad mogao biti novi tim superjunaka. Istodobno vidimo sjećanja na Rusiju u kojima se Oliver bori protiv Bratve.
 

5. sezona, epizoda 2. - 16. svibnja

Oliverovi novi članovi tima Arrow su Curtis, Wild Dog (gostujući glumac Rick Gonzalez) i Evelyn Sharp (gostujuća glumica Madison McLaughlin). Nažalost, metode treninga Green Arrowa za neke su od njih previše. Istodobno kroz sjećanja vidimo nastavak Oliverove inicijacije u Bratvu.


5. sezona, epizoda 3. - 17. svibnja

Sad kad Oliver ima svoj novi tim, spremni su za izlazak na ulice, no Oliveru se čini da ipak nisu spremni. Tvrdoglavi Wild Dog prkosi naredbama Green Arrowa i sam odlazi u potragu za novim dilerom droge Garretom Runnelsom (gostujući glumac Cody Rhodes) koji terorizira Star City. Runnels se pokazuje snažnijim od Wild Doga te se Green Arrow mora upustiti u izravnu borbu s njime ne bi li spasio člana svog tima.
 

Napete epizode serije 'Arrow' ne propustite gledati od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju