Jedino ona može riješiti slučaj serijskog ubojice...

Specijalna agentica Illeana Scott (Angelina Jolie) vodeća je FBI-ov profilerka, ali se ne oslanja na uobičajene tehnike rješavanja zločina. Illeanina intuitivnost i originalnost njeni su glavni aduti za hvatanje najokorjelijih ubojica, a njena stručnost tražena je i izvan granica SAD-a. Nakon što se policija susretne s kompliciranim slučajem serijskog ubojice, jedino rješenje vide u angažiranju FBI-ove agentice.

Serijski ubojica svojim žrtvama ne oduzima samo živote, on preuzima i njihov identitet, a to mu olakšava da uvijek bude korak ispred istražitelja. U svom bijegu skriva se i ubija po cijeloj Sjevernoj Americi što Illeanu prisiljava da radi s nepoznatim ljudima koji je ne prihvaćaju baš najbolje. Specijalna agentica Illeana Scott (Angelina Jolie) vodeća je FBI-ov profilerka, ali se ne oslanja na uobičajene tehnike rješavanja zločina. Illeanina intuitivnost i originalnost njeni su glavni aduti za hvatanje najokorjelijih ubojica, a njena stručnost tražena je i izvan granica SAD-a. 

Nakon što se policija susretne s kompliciranim slučajem serijskog ubojice, jedino rješenje vide u angažiranju FBI-ove agentice. Serijski ubojica svojim žrtvama ne oduzima samo živote, on preuzima i njihov identitet, a to mu olakšava da uvijek bude korak ispred istražitelja. U svom bijegu skriva se i ubija po cijeloj Sjevernoj Americi što Illeanu prisiljava da radi s nepoznatim ljudima koji je ne prihvaćaju baš najbolje.

Psihološki triler "U tuđoj koži" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju