Pogledajte u kakve se sve opasne situacije dovela poznata glumica.

Film ‘Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života’ nastavak je poznatog akcijskog filma o Lari Croft čiji lik tumači Angelina Jolie. Ovaj se znanstveno-fantastični film snimao u Grčkoj, Tanzaniji i Hong Kongu. Prikazivanje filma je u Kini zabranjeno jer se smatra da šteti kineskoj reputaciji. Odaje se dojam da je Kina kaotična zemlja bez Vlade.

Neustrašiva britanska arheologinja Lara Croft (Angelina Jolie) došla je do možda najvažnijeg otkrića u povijesti: predmeta koji vodi do mitske Pandorine kutije. Na nesreću, on pada u ruke Jonathana Reissa (Ciaran Hinds), zlog znanstvenika koji eksperimentira s ubojitim virusima. Britanska obavještajna služba zatraži pomoć od Lare. Zajedno s Terryjem Sheridanom (Gerard Butler), britanskim marincem koji je postao plaćeni ubojica, Lara kreće u pustolovinu...

Veliku je ulogu u snimanju imala slavna glumica Angelina Jolie koja je bila spremna naučiti nove stvari, željela se iskušati u nečem neobičnom i posjetiti mjesta na koja je oduvijek željela otići.

Svjetski poznata holivudska glumica gotovo je sve scene u filmu snimala sama, a u nekima ju je zamijenio dubler – i to muški. Intenzivno se pripremala za ulogu, imala je osobnog trenera te je morala naporno vježbati.

Za ulogu je morala naučiti voziti jet ski, jahati na konju i istovremeno pucati iz puške. Glumica je prilično neustrašiva te je izjavila kako voli visine. U videu pogledajte s kakvim se sve izazovima susrela na snimanju.

Film 'Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života' ne propustite ovu subotu na Domi TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na domatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju