Šarmantni Alec Baldwin, poznatiji kao Jack Donaghy iz višestruko nagrađivane serije „Televizijska posla“ koja je privukla brojne gledatelje diljem svijeta, a čije nove nastavke trenutno pratimo na Doma TV-u, kaže da je namjeravao napustiti seriju nakon pete sezone.

Šarmantni Alec Baldwin, poznatiji kao Jack Donaghy iz višestruko nagrađivane serije „Televizijska posla“ koja je privukla brojne gledatelje diljem svijeta, a čije nove nastavke trenutno pratimo na Doma TV-u, kaže da je namjeravao napustiti seriju nakon pete sezone. No, iako je u početku smatrao da seriji počinje nedostajati kreativnosti ubrzo se predomislio.

Alec je sa zadovoljstvom nastavio sa snimanjem, a šesta sezona iznimno ga je oduševila. Vratio mu se stari entuzijazam i u brojnim intervjuima isticao je kako se zabavljao snimajući je zajedno sa svojim kolegama. U to vrijeme, Alec je upoznao svoju drugu suprugu te mu je odluka za ostankom u New Yorku i nastavkom snimanja bila time još lakša. Kaže da su on i njegova kolegica sa seta, Tina Fey, danas jako ponosni što se serija prikazivala punih sedam sezona.

Za lik Jacka Donaghya osvojio je mnogo prestižnih nagrada, od kojih bi trebalo izdvojiti tri nagrade Zlatni Globus za najbolju glumačku izvedbu, dvije nagrade Primetime Emmy Awards za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji, nagradu Satellite Awards za najboljeg glumca u humorističnoj seriji te mnogo drugih nominacija. Iako je ovaj talentirani glumac htio postati odvjetnikom u mlađim danima, ipak se, srećom, odlučio na glumačku karijeru i podario nam mnogo izvrsnih izvedbi.

Ne propustite nove nastavke sedme sezone popularne serije „Televizijska posla“ subotom i nedjeljom na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju