Premijerno od 17. listopada na Doma TV-u!

Utemeljena na likovima DC Comicsa, serija 'Flash' stiže na ekrane Doma TV-a od subote 17. listopada, donoseći priču o naizgled običnom mladiću koji nakon udarca munje otkriva da ima supermoći. Iako je oduvijek imao srce junaka, sada ima i takve sposobnosti, no ubrzo otkriva da i superjunaku treba pomoć…

Barry Allen imao je samo 11 godina kad mu je majka poginula u bizarnoj i strašnoj nesreći, a otac nepravedno osuđen za njezino ubojstvo. Tragedija mu je zauvijek promijenila život, pa je Barryjev skrbnik postao detektiv Joe West, otac Barryjeve najbolje prijateljice Iris. Sada je Barry izvanredan, motiviran i simpatičan štreberski istražitelj kojeg želja da otkrije istinu o majčinoj čudnoj smrti potiče na istraživanje svake neobjašnjene urbane legende i svakog znanstvenog otkrića koje se pritom pojavi. Barry je u novije vrijeme opsjednut najmodernijim akceleratorom čestica koji je stvorio vizionar i fizičar Harrison Wells sa svojim timom iz laboratorija STAR uz tvrdnju da će ovaj izum donijeti nezamisliv napredak u energetici i medicini.

Međutim, nešto gadno pođe po zlu tijekom predstavljanja izuma, razorna eksplozija izazove oluju, velik broj ljudi pogine, a Barryja pogodi munja. Nakon devet mjeseci u komi Barry se budi i otkriva da se njegov život još jedanput promijenio – otkriva da je dobio moć superbrzine te se može kretati Central Cityjem poput nevidljivog anđela čuvara. Barry je uvijek imao srce junaka, a sada ima i noge u skladu s tim, no ubrzo otkriva da nije lako biti superjunak i da ne može sam.
Dok se Barry navikava na nove sposobnosti, i njegovi se bližnji moraju prilagoditi novoj stvarnosti. Joe West, Barryjev skrbnik, privikava se na činjenicu da doista postoje neobične stvari. Joe je smatrao da zna što znači hvatati zločince, ali sada se suočava s protivnicima koji ne samo da mogu opljačkati banku nego mogu i kontrolirati vrijeme. Iako uviđa da je ovaj nevjerojatni razvoj događaja Barryjeva sudbina, svaki put kad se Barry nađe u opasnosti, Joe strepi za svog posvojenog sina.

I dok je Joe zabrinut za Barryja, Barry je zabrinut za Joeovu kćer Iris te kako će se njihov odnos promijeniti kad on započne novi život kao Flash. Iris i Barry zajedno su odrasli i ona je uvijek vjerovala u Barryjevo objašnjenje da su nepoznate sile djelovale one noći kad je njegova majka ubijena. Barry krije svoje osjećaje prema Iris, a sada osjeća da je mora zaštititi i skrivati svoj novi identitet. No i Iris ima tajnu – u vezi je s očevim partnerom, detektivom Eddiejem Thawneom koji je tako dobar tip da ga čak ni Barry ne može mrziti. Međutim, dolazi do napetosti između Barryja i Thawnea koji je ljubomoran na Irisinu novonastalu fascinaciju Flashem i željom da otkrije tko se krije iza maske. Barry uviđa da ga skrivanje novog identiteta udaljava od Iris, iako je njezina sve veća opsesija otkrivanjem istine vodi bliže Flashu.

 

Seriju "Flash" pratite od 17. listopada na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju