Višestruko nagrađivana kriminalističke serija 'Sljedbenici', s dobitnikom Zlatnog globusa Kevinom Baconom u ulozi FBI-eva agenta u lovu na zloglasnog serijskog ubojicu koji se istovremeno bori i s vlastitim unutarnjim demonima.

U trećoj sezoni, agent Hardy konačno se okrenuo budućnosti nakon ubojičina uhićenja, no uskoro se pojavi nova prijetnja koja će mu otvoriti stare rane i objelodaniti grijehe iz prošlosti.

Dvije sezone serija 'Sljedbenici' držala je publiku u neizvjesnosti. Sada, u trećoj sezoni, ulozi su još veći, a zapleti šokantniji nego ikad! Serija počinje bijegom zloglasnog serijskog ubojice Joea Carrolla (James Purefoy) iz zatvora u kojem je čekao smrtnu kaznu pritom želeći navesti čovjeka koji ga je onamo smjestio, FBI-eva agenta Ryana Hardyja (Kevin Bacon), da ga opet pokuša uloviti. Hardy se pritom bori s vlastitim unutarnjim demonima i ubrzo doznaje da je Carroll za vrijeme boravka u zatvoru osnovao tajni kult ubojica, a ti ubojice bili su skriveni na najneočekivanijim mjestima.Hardyju se u njegovoj potrazi pridružuju FBI-ev agent Mike Weston (Shawn Ashmore) i Hardyjeva nećakinja Max Hardy (Jessica Stroup). Njih su troje sve riskirali da bi pronašli Joea i njegove sljedbenike te pritom uzimaju zakon u svoje ruke. Ulozi postaju još veći nakon pojavljivanja Marka i Lukea Graya (Sam Underwood), poremećenih blizanaca koji su zbog osobne osvete Hardyjevu timu iza sebe ostavili niz trupala. Do kraja druge sezone, Hardy je iznova uhvatio Carrolla i uništio njegovu mrežu sljedbenika. Luke je ubijen, a Mark je uspio pobjeći.Treća sezona počinje jednu godinu poslije: Joe Carroll čeka smaknuće, a Ryan Hardy okrenuo se budućnosti. Nije bilo lako okrenuti novi list – neovlaštena istraga koja je dovela do Joeova uhićenja dovela je Ryana i njegov tim pod istragu. Međutim, Ryan se uzdignuo iznad kontroverzije, vratio na radno mjesto u FBI uz Mikea Westona i novu agenticu Max Hardy i započeo novu vezu s Gwen (Zuleikha Robinson). Međutim, sreća je bila kratkog vijeka jer se pojavila nova prijetnja koja otvara stare rane i objelodanjuje grijehe iz prošlosti.

Zbog toga su Ryan i njegov tim prisiljeni rasplesti zamršenu mrežu nasilja prije negoli ih sve uništi, a pritom će doći do zastrašujuće spoznaje: Joe Carroll bio je tek početak.

Treću sezonu napete kriminalističke serije 'Sljedbenici' na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju