Sjajnog Arona Taylora Johnsona gledajte u filmu Kick-Ass

Aaron Taylor-Johnson glumio je jednog od superjunaka u filmu "Kick-Ass", a tada je imao tek 18 godina. Nakon velikog glumačkog uspjeha ovaj šarmantni glumac zapeo je za oko mnogim ženama, pogledajte i zašto!

Izvor: Instagram/aarontaylorjohnsson-fanpage

Glavni lik ove nevjerojatne akcijske komedije je Dave Lizewski – tinejdžer, srednjoškolac kojeg doslovno nitko ne primjećuje. Dave je veliki obožavatelj stripova. Uskoro će mu na um pasti genijalna ideja: pod utjecajem goleme količine stripova koje posjeduje i čita, Dave će odlučiti postati superjunak i boriti se protiv opakih zločinaca. U tu svrhu nabavit će potrebno odijelo, naočale i masku te promijeniti ime u Kick-Ass.

Postoji samo jedan mali problem: Kick-Ass ne posjeduje nikakve super moći! Međutim, njegov život ubrzo će se drastično promijeniti nakon što ga hrpa istomišljenika počne imitirati, a on sam susretne 11-godišnju Hit Girl i njezina oca Big Daddyja te postane partner s još jednim "wanna be" superherojem – Red Mistom. U cijelu priču uplest će se i lokalni mafijaš Frank D’Amico koji će novopečene super heroje staviti na pravu kušnju!

Sjajnog Tylora-Johnsona ne propustite pogledati u filmu "Kick-Ass" u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju