Druga sezona višestruko nagrađivane američke krimi serije 'Castle'.

Kada su gledatelji prvi put upoznali Richarda Castlea – slavnog pisca krimića i rastavljenog oca koji odgaja kćer tinejdžericu dok ga prizemljenog drži njegova majka, brodvejska diva – on se nalazio u stvaralačkoj krizi. Ali kada ga je njujorška policija ispitala u vezi s nizom ubojstava insceniranih tako da imitiraju mjesta zločina iz njegovih knjiga, Castle je našao inspiraciju u detektivki Kate Beckett, bistroj i agresivnoj policajki iz Odjela za ubojstva s interesom za neobične i nekonvencionalne slučajeve koji potječe od davnog neriješenog ubojstva njezine majke.

U drugoj sezoni Castle će biti primoran popraviti svoj odnos s Beckett i završiti knjigu, ali prije toga, par će morati istražiti mrtvaca zapetljanog u krošnji drveta. Napetosti neće nedostajati ni u drugoj sezoni, pa će tako misteriozne okolnosti smrti arktičkog istraživača odvesti Castlea i Beckett u zgrade CIA-e. Svijet bivših robijaša i eskort dama, mafijaša, profesionalnih sportaša, visokih dužnosnika bit će okosnica misterioznih smrti koje će u drugoj sezoni nezaustavljivi detektivsko-spisateljski par pokušati otkriti.
 

O glumcima:

NATHAN FILLION
Rick Castle

Nathan Fillion bio je dio stalne glumačke postave “Kućanica” u ulozi dr. Adama Mayfaira, novog susjeda u Wisteria Laneu i mnogo mlađeg supruga Katherine Mayfair (Dana Delany). Na velikom platnu pojavio se s Keri Russell u romantičnoj komediji “Konobarica”.
Fillionove ostale filmske uloge uključuju Universalov film “Slither” s Elizabeth Banks, “Glas smrti 2”, “Bitka za budućnost” koji ga je opet ujedinio s redateljem Josom Whedonom, “Spašavanje vojnika Ryana”, nezavisni film “Water’s Edge”, “Ljubav iz snova”, “Dracula 2000” i “Doubting Reilly”. Kad je riječ o serijama, Fillion je bio nominiran za nagradu Emmy za ulogu u dramskoj seriji “One Life to Live”. Ostale uloge uključuju ABC-ov film tjedna “Nesreća na Arktiku”, kao i uloge u serijama “Drive”, “Dva dečka i djevojka”, “Buffy, ubojica vampira”, “Pasadena” i “Par-nepar”.



STANA KATIĆ
Detektivka njujorške policije, Kate Beckett

Uz dojmljiv opus koji obuhvaća film, televiziju i kazalište, Stana Katić postala je jedna od najtraženijih glumica Hollywooda. Osim od uloge u filmu Willa Eisnera i Franka Millera “The Spirit” sa Samuelom L. Jacksonom i Gabrielom Machtom glumi i u filmu Jamesa Bonda, “Bond 22: Zrno utjehe”, u filmu nagrađivanog redatelja Roberta Bentona “Gozba ljubavi” s Morganom Freemanom i Gregom Kinnearom i u indie filmu “Stilletto” s Tomom Berringerom i Tomom Sizemoreom. Serije u kojima je glumila su: “Heroji”, “24”, CTV-ova epska miniserija “Policajci i prijatelji”, te upečatljive uloge u serijama “Završni udarac”, “Hitna služba” i “Na rubu zakona”. Katić je glumila i u svjetskoj premijeri Des McAnuffove komedije “Private Fittings”, od bivšeg SNL-ova autora Marka O’Donnella. Dean Devlin, producent “Dana nezavisnosti” o Katić je izjavio: “Naviknite se na njezino ime jer ona će postati golema zvijezda.”

 

 

Drugu sezonu nagrađivane serije 'Castle' pratite na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju