Saznajte sve o impresivnoj glumačkoj postavi hit kriminalističke serije 'CSI: Cyber'!

Patricia Arquette dolazi iz čikaške glumačke obitelji – otac joj se bavio glumom, kao i svih četvero braće i sestara. S 15 godina pobjegla je od kuće i ubrzo započela glumačku karijeru.
Na velikome platnu, glumila je u hororu 'Strava u Ulici brijestova 3: Ratnici snova', u Burtonovu 'Ed Wood', Scorsesejevu 'Između života i smrti', kao i u filmu 'Flirting with Disaster', a posljednja značajna filmska uloga po kojoj je publika pamti jest ona u filmu 'Odrastanje', za koju je 2015. godine nagrađena Oscarom za najbolju žensku sporednu ulogu, kao i mnogim drugim nagradama među kojima su Zlatni globus i BAFTA.
Publika ju je također imala priliku vidjeti i na malim ekranima – glumila je u 'Carstvu poroka' uz Stevea Buscemija, te u seriji 'Wildflower', a publici je najpoznatija po glavnoj ulozi u kriminalističkoj hit-seriji 'Medij', koja je trajala čak sedam sezona i za koju je Arquette nagrađena brojnim nagradama među kojima su Emmy i Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu.



James Van Der Beek započeo je svoju glumačku karijeru već s 13 godina. Široj je publici zasigurno najpoznatiji po ulozi Dawsona Leeryja u tinejdžerskoj hit-seriji 'Dawson's Creek', gdje je glumio uz Katie Holmes i Michelle Williams. Imao je i manju ulogu u jednako popularnoj humorističnoj seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', a glumio je i u serijama 'Zločinački umovi', 'Medij', 'Tree Hill', 'Zakon i red: Odjel za žrtve', te je tumačio značajne uloge u serijama 'Ne vjeruj susjedi iz stana br. 23' i 'Friends with Better Lives'.
Glumio je i u filmovima 'Volim te, ne volim', 'Mrak film' u kojemu se našalio na račun uloge mladog Dawsona koja ga je proslavila, te u 'Pravilima privlačnosti' i 'Varsity Bluesu'.



Iako je mlad, Shad Moss radi u zabavljačkoj industriji gotovo dva desetljeća. Javnosti je poznat i kao Bow Wow, hip hop glazbenik, a glazbom se počeo baviti nakon što ga je otkrio Snoop Dogg, sa svega 5 godina. Prodao je preko 10 milijuna albuma, a više je puta rasprodao Madison Square Garden.
Kao glumac, debitirao je u filmu 'Like Mike', a glumio je i u filmovima 'Brzi i žestoki 3: Tokio drift', 'Mrak film 5' i 'Superzgoditak na lutriji'. Na malim ekranima ostvario je uloge u serijama 'Smallville', 'Tajni život američkog tinejdžera' te u hit-seriji 'Svita', gdje je tri sezone tumačio Charlieja.



Kiyoko je započela karijeru nastupima u nacionalnim reklamnim kampanjama, a školovala se i za plesačicu. U dosadašnjoj kratkoj karijeri Imala je uloge u serijama 'Vampirski dnevnici', 'The Forsters' i 'Čarobnjaci iz Waverleyja', a ostvarila je i zapažene uloge u filmovima kao što su 'Jem i Hologrami' i 'Astralna podmuklost: Poglavlje 3'.
Uz glumu, Kiyoko je i multitalentirana glazbenica. Godine 2013. izdala je svoj prvi album, 'A Belle to Remember'.

 

Drugu sezonu hit kriminalističke serije 'CSI: Cyber 2' pratite vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju