Šarmantni britanski glumac Theo James ostvario je mnoge zapažene uloge u serijama i filmovima, a trenutačno ga možemo gledati u seriji „Zlatni dečko“ na Doma TV-u u kojoj glumi detektiva Waltera Clarka.

Šarmantni britanski glumac Theo James ostvario je mnoge zapažene uloge u serijama i filmovima, a trenutačno ga možemo gledati u seriji „Zlatni dečko“ na Doma TV-u u kojoj glumi detektiva Waltera Clarka, mladog, ambicioznog i samouvjerenog policajca koji se brzo probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, i postaje najmlađi ravnatelj policije u povijesti odjela.



Uloga detektiva Clarka privukla ga je zbog neobičnog koncepta serije u kojoj se obrađuju dva vremenska perioda: period kada je Clark tek počeo raditi u policiji i period kada u budućnosti postaje ravnateljem policije. Jamesu je to omogućilo da glumi jednog lika, ali s dvije jako različite osobnosti. Mlađi Clarke je vrlo samouvjeren i pomalo naivan, ali i beskrupulozan, dok je stariji Clarke staloženiji i mnogo zreliji, toliko da se doima zrelijim za svoje godine, ali i da je na neki način slomljenog duha, vjerojatno zbog metoda pomoću kojih je došao do tog položaja.

„Za ulogu sam se pripremao tako što sam gledao mnoge policijske i detektivske serije i vozio se ulicama New Yorka s pravim policajcima od kojih sam naučio policijski žargon kojim se oni doista služe.“ ispričao je James.

Ne propustite dramsku seriju „Zlatni dečko“ od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju