.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Sharon Stone zvijezda akcijske serije 'Agent X'

Agent X - 7
,
hr_HR

Kako obraniti državu od neprijatelja i globalnih prijetnji?

John Case (Jeff Hephner) elegantan je, atletski građen, opasan i inteligentan operativac koji može biti brutalno efikasan kada je to potrebno. Natalie Maccabee (Sharon Stone) prva je ženska potpredsjednica SAD a. Ova pametna, lijepa i smirena žena nespokojnog uma zaklela se braniti državu od svih neprijatelja, izvana i iznutra. Međutim, kako bi ispoštovala zakletvu, ona i njezin tajni agent morat će se uhvatiti u koštac ne samo s globalnim prijetnjama nego i intrigantnim događajima u Washingtonu.

Kako Case rješava rizične misije koje su preosjetljive za FBI i CIA-u, Maccabee se uskoro nalazi u središtu zbivanja. Malcolm Millar (Gerald McRaney) glavni je upravitelj potpredsjedničine vile i čuvar mnogih tajni. On otkriva potpredsjednici Maccabee njezine posebne odgovornosti i upoznaje ju s Johnom Caseom, osobom koja trenutačno obavlja dužnost Agenta X. Isprva je očekivala da će njezin posao biti više ceremonijalan, ali prihvatila je svoju tajnu dužnost – štititi Ustav u doba velike krize uz pomoć svog glavnog upravitelja i tajnog operativca poznatog kao Agent X.

O glumcima:

SHARON STONE
(Natalie Maccabee)

Otkako je dobila glavnu ulogu u Sirovim strastima, filmu koji je najviše zaradio 1992. godine, Sharon Stone, koja je glumila Laurel Hedare u Ženi mački, postala je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu. Stone je nedavno glumila u trileru Đavolje ždrijelo s Dennisom Quaidom. Glumi i u Drugoj odanosti s Rupertom Everettom. Stone je nominirana za Oscar i dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu u drami, za svoju ulogu u Casinu Martina Scorseseja, gdje je glumila s Robertom De Nirom i Joeom Pescijem. Glumila je s piscem i redateljem Albertom Brooksom u Muzi. Nominirana je za Zlatni globus za uvrnutu komediju koja je ismijavala Hollywood – glumili su i Andy MacDowell i Jeff Bridges. Stone je imala sporednu ulogu i u filmu Simpatico inspiriranom istoimenom dramom Sama Sheparda s Nickom Nolteom i Jeffom Bridgesom.
Stone je glumila i u filmu Raskrižje s Richardom Geereom. Glumila je i u psihoseksualnom trileru Sliver koji je režirao Philipp Noyce. Prije toga Stone je glumila i bila koproducentica u filmu Brzi i mrtvi s Geneom Hackmanom, a film je režirao Sam Raimi. Imala je i sporednu ulogu u filmskom hitu Specijalist sa Sylvesterom Stalloneom. Prije uspjeha u Sirovim strastima, Stone je privukla pozornost kao tajna agentica koja glumi ženu Arnolda Schwarzeneggera u Totalnom opozivu Paula Verhoevena, koji je režirao i Sirove strasti. Njezino prvo (iako kratko) pojavljivanje na filmu bilo je u ulozi plavokose božice koju je Woody Allen vidio u vlaku u filmu Sjećanja na zvjezdanu prašinu.


JEFF HEPHNER

(John Case/ Agent)

Američki je glumac poznat po svojoj ulozi Matta Ramseyja u trećoj sezoni Foxove drame O. C. i po ulozi Morgana Stanleyja Buffkina u CW-ovoj komediji kratkog vijeka Laka lova. Pojavljivao se kao trener američkog nogometa Red Raymond u CW-ovoj drami Hellcats. Glumio je Bena Zajeca u Starzovoj političkoj drami Boss s Kelseyem Grammerom. Glumio je Johna Casea u TNT-ovoj akcijskoj drami Agent X. Hephner se pojavljivao i kao vatrogasac koji je postao student medicine Jeff Clarke u drami Chicago Fire, a pojavio se i u medicinskoj drami Chicago Med između. Hephner je započeo svoju holivudsku karijeru malim ulogama u dvama filmovima – ratnoj drami Zemlja tigrova s Colinom Farrellom i romantičnoj komediji Dogodilo se na Manhattanu. Također, glumio je u dva kratka filma – The Outlands i So How Do You Feel About Your Watch. Nakon što je glumio Keenana O'Briena u Foxovoj pravnoj drami The Jury 2004. Godine. Hephner je glumio i pisca Pata Conroya u TV filmu Hallmark Hall of Famea The Water Is Wide. Film je inspiriran Conroyevom knjigom i preradom drame Conrack.
Glumio je Morgana Stanleya Buffkina u CW-ovoj komediji Laka lova. Četiri epizode serije emitirane su u listopadu 2008. godine prije negoli je otkazana, a četiri dotad snimljene epizode emitirane su sredinom 2009. godine.
Nakon što je Laka lova otkazana, Hephner je glumio u serijama Privatna praksa i Castle, a pojavljivao se u četiri epizode NBC-jeve drame Mercy.

JAMEY SHERIDAN
(Edwin Stanton)

U Life As A House Jamey Sheridan glumi Petera Kimballa, vrlo uspješnog poslovnog čovjeka koji je emocionalno odvojen od svoje žene Robin i njihove djece. Sheridan se pojavio u filmovima Stanley i Iris, All I Want For Christmas, Talent for the Game, A stranger Among Us, Whispers in the Dark, Quick Change, Distant Thunder, The House on Carroll Street i Jumping Jack Flash. Nastupio je i u neovisnom filmu Rain s Melorom Walters. Na televiziji je nedavno glumio Poloniusa u hvaljenoj modernoj verziji Hamleta Campbella Scotta s Blair Brown i Lisom Gay Hamilton. Sheridan je 1990. nastupio kao odvjetnik Jack Shannon u NBC-jevoj seriji Shannon's Deal koju je radio John Sayles. Nastupio je i kao doktor John Sutton u drami Chicago Hope.
Kritičari su hvalili Sheridana za uloge sotonista Flagga u epskoj ABC-jevoj mini seriji The Stand Stephena Kinga. Iskazao se na Broadwayu i drugdje, a nominiran je za nagradu Tony za svoju ulogu u All My Sons. Na Broadwayu se pojavio i u The Man Who Came to Dinner, Major barbara, Biloxi Blues, The Shadow Box, Macbeth i repertoar produkcija Colleen Dewhurst i Jasona Robardsa koji uključuje Ah, Wilderness i Long Day's Journey Into Night.


Akcijsku seriju 'Agent X' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu!

  

 Tagovi