Nova sezona o neustrašivim vozačima kamiona

Kraljevi leda 6
,
Kraljevi leda 6
hr_HR

Ne propustite i ove sezone vidjeti u kakvim će se sve teškim situacijama dobro poznati likovi naći!

Serija „Kraljevi leda“ pokazatelj je ljudske upornosti, snalažljivosti, borbe s vremenskim uvjetima, no najviše – opasnosti. Diljem kontinenta vozači se utrkuju preko zamrznutih jezera, rijeka i oceana. Dogodi li se i najmanja pogreška, pukne li led, vozači kamiona moraju se izboriti za svoj život prije nego umru od smrzavanja.Oluje, mećave, zatvorene ceste, neispitani skliski led – sve su to izazovi koje svakodnevno očekuju vozače golemih kamiona koji prevoze težak teret. Novi vozači Darrell i Porkchop dovedeni su pred glavnu odrednicu svoje karijere, hoće li proći na ispitu probnih vožnji?

Najveća oluja šeste sezone nosi i najveću opasnost, onu zarobljavanja Jacka dok nevrijeme ne prođe. Oluja sustiže i Alexa koji se bori stići na jug i natrag prije zatvaranja ceste. Još jedno novo lice, Austin Wheeler, jedva čeka sam krenuti na put bez svog mentora, no njegova nestrpljivost mu zaprijeti zatvaranjem cesta. Hugh i Rick zbog vuče kamiona s cementom dolaze u sukob sa zakonom te im glavni cilj, osim dostave robe, postane spašavanje od zatvora. Prevozeći teret od milijun dolara, Alex shvaća zašto jednotračnu cestu za rudnik smatraju jednom od najsmrtonosnijih cesta u Sjevernoj Americi.

Dolaskom proljeća i topljenjem leda sve se ubrzava, a želja za naslovom podjednaka je kod svih članova ekipe. Među vozačima vlada agresivnost, želja za pobjedom, eksplozivnost i obračuni. Neugodne situacije natjeraju ih da naprave nešto što nikad ne bi smjeli – da stanu na ledu.

Šestu sezonu serije 'Kraljevi leda' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u. 
Tagovi