Hoće li Jane ove sezone napokon uspješno završiti svoj pohod na ubojicu svoje supruge i kćeri?

Doma TV donosi četvrtu sezonu uzbudljive kriminalističke serije o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine. U četvrtoj sezoni, nastavlja se igra mačke i miša između Janea i serijskog ubojice Crvenog Jacka, a ulozi postaju sve veći. Hoće li Jane ove sezone napokon uspješno završiti svoj pohod na ubojicu svoje supruge i kćeri?

Nastavlja se uzbudljiva i nerijetko duhovita kriminalistička serija koja prati Patricka Janea (Simon Baker), policijskog savjetnika koji surađuje s kalifornijskim Istražnim uredom i uspješno rješava zamršene zločine koje policija ne može riješiti. Svoju uspješnu istražiteljsku karijeru može zahvaliti zadivljujućoj sposobnosti zapažanja i psihološke manipulacije. U suočavanju s najgorim zločincima pomažu mu viša agentica Teresa Lisbon (Robin Tunney) koju, iako cijeni Janeove korisne vještine i to mu ponekad i nevoljko priznaje, često živcira njegova narcisoidnost, neposlušnost i nepoštivanje granica, kao i njezin tim. On uključuje agente Kimballa Choa (Tim Kang), Waynea Rigsbyja (Owain Yeoman) i Grace Van Pelt (Amanda Righetti), koji su svjesni Janeove nepredvidljivosti, no dive se njegovu šarmu i daru za rješavanje zamršenih slučajeva.



Početak četvrte sezone izravno se nastavlja na napete događaje kojima je završila treća sezona. Naime, Jane je uhićen zbog ubojstva čovjeka za kojega je uvjeren da se radi o serijskome ubojici poznatom kao Crveni John. Naime, Crveni John je ubio njegovu suprugu i kćer, pa ga Jane otad već godinama pokušava uhvatiti. Međutim, Jane je doznao da ubijena osoba ipak nije John. Tijekom cijele sezone, Istražni ured će davati sve od sebe da napokon otkriju identitet Crvenog Johna i tako spase brojne nevine živote.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju