Premijerno na Doma TV-u od 1. kolovoza! Snalažljivost i znanje s ulice kao glavno oružje u borbi s beskrupuloznim kolegama odvjetnicima!

Doma TV premijerno donosi odvjetničku dramsku seriju o Martini Garretti, mladoj i sposobnoj odvjetnici iz New Jerseyja. Nakon što dobije posao u prestižnom odvjetničkom uredu na Manhattanu, prisiljena je dokazati svojim novim kolegama koji je podcjenjuju koliko je zaista dobra u onome što radi. Uz podršku tipične velike obitelji talijanskih korijena, Martina će okrenuti znanje i snalažljivost koje je stekla tijekom života u radničkoj klasi u vlastitu korist, te pokazati da je mnogo više od jednostavne djevojke iz New Jerseyja.

Nakon dugogodišnjeg mukotrpnog rada u uredu okružnog tužitelja u New Yerseyju, mlada odvjetnica Martina Garretti (Janet Montgomery) dobiva posao u Starku & Rowanu, prestižnom odvjetničkom uredu na njujorškom Manhattanu. Ubrzo nakon dolaska u ured, Martina shvaća da se neće odmah uklopiti među nove kolege. Za razliku od nje, koja dolazi iz velike talijanske obitelji radničke klase, većina odvjetnika koje susreće prvi dan na poslu potječu iz bogatih obitelji i obrazovani su na najprestižnijim i najskupljim američkim sveučilištima. Ono što će joj neočekivano poslužiti kao glavno oružje da promijeni omalovažavajuća mišljenja kolega jest – upravo njezino podrijetlo. Snalažljivost i „znanje s ulice“ koje je stekla odrastajući u New Jerseyju, zbog kojih je ostali odvjetnici podcjenjuju, okrenut će u vlastitu korist i dokazati im da nije pogreškom dobila posao u jednom od najboljih njujorških odvjetničkih ureda.

Više o seriji pročitajte u press kitu - Djevojka iz Jerseyja
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju