Nova šansa za davno zaboravljene slučajeve!

zaboravljeni slučaj, 6. sezona - 5
,
zaboravljeni slučaj, 6. sezona - 5
hr_HR

Snalažljiva detektika Lilly Rush nastavlja se baviti slučajevima neriješenih ubojstava koja su se zbila godinama ranije.

U nastavku ove intrigantne kriminalističke serije, ustrajna detektivka Lilly Rush nastavlja se baviti neriješenim ubojstvima, otvarajući davno zaboravljene slučajeve.

U šestoj sezoni snalažljiva detektika Lilly Rush nastavlja se baviti slučajevima neriješenih ubojstava koja su se zbila godinama ranije. Njezin je posao ispitivanje svjedoka davno zaboravljenih slučajeva, a u ovoj sezoni suočava se s novim izazovima.

Prethodno se Rush koristila svojim instinktom u razumijevanju zločinačkih umova, a sada, uz pomoć znanosti i suvremene tehnologije, radi na slučajevima koji su se nekada smatrali nerješivima. Dok Rush vodi računa o tome da ni jedan zločin ne ostane nerješen, u pomoć joj uskaču poručnik John Stillman i detektiv Nick Vera.

Doma TV od ponedjljka do petka u večernjem terminu svojim gledateljima donosi šestu sezonu popularne kriminalističke serije 'Zaboravljeni slučaj'.Tagovi