Treća sezona kriminalističke serije na Doma TV-u.

U Meganin život vraća se stara ljubav s kojom je prisiljena surađivati na radnome mjestu. Hoće li se dr. Hunt prepustiti tračku stare privlačnosti prema detektivu Tommyju Sullivanu (Mark Valley)? Odgovor donose novi nastavci serije "Tijelo je dokaz"!

Prije dvadeset godina, Megan Hunt (Dana Delany) slomilo se srce. Kao stažistica u New Yorku sašila je ranjenog mladog policajca Tommyja Sullivana (Mark Valley) koji je ustrijeljen za vrijeme akcije protiv raspačavača droge te je tako započela njihova strastvena ljubavna veza. Završila je jednako hirovito kad je on nju prevario. Kako bi se oporavila od izdaje, vratila se u Philadelphiju zaklinjući se da je više nikad nitko neće povrijediti. Izgradila je vrlo uspješnu karijeru i jednako uspješan brak.

Međutim, nije uviđala kako zahtjevi njezine karijere uzimaju danak njezinu privatnom životu sve dok se nije rastala i izgubila skrbništvo nad tada sedmogodišnjom kćeri Lacey. Još se oporavljajući od emocionalne traume, Megan je doživjela prometnu nesreću zbog koje je njezin život kao neurokirurginje naglo završio. Dvije godine radeći kao medicinska vještakinja, Megan je u međuvremenu preusmjerila svoju genijalnost i upornost u rješavanje medicinskih tajni mrtvih i otkrivanje tko je za njihovu smrt odgovoran i zašto.



Usput je pokušala popraviti emocionalnu štetu koju je nanijela svojoj kćeri i drugim bliskim osobama. A onda se Tommy Sullivan vratio u njezin život. Nakon dugogodišnje karijere njujorškog detektiva, Tommy Sullivan premješten je u Philadelphiju gdje je dobio nezavidan zadatak udružiti se s Megan u rješavanju slučajeva ubojstva. Nepotrebno je reći da je Megan zabezeknuta Tommyjevom prisutnošću, ne želi s njim imati posla i odmah sumnja da je nekako dobio novo radno mjesto kako bi obnovio njihovu vezu. Ima li ona pravo? Ima li on ikakvih izgleda?

Njihova osobna povijest oživjet će svaku istragu u kojoj su prisiljeni raditi zajedno iako im je nelagodno. Počevši od akcijom bogate prve epizode, treća sezona gledatelje će očarati još većim uzbuđenjima dok Megan, Tommy i njihovi kolege daju sve od sebe kako bi uhvatili ubojice prije nego što ponovno ubiju. Sa svakim novim slučajem, kako se napetost između Megan i Tommyja razvija u međusobno poštovanje, čak i tračak stare privlačnosti, Megan će se početi pitati treba li riskirati i ponovno mu se otvoriti. Odgovor će stići dok se budu bavili najvećim slučajem Meganine karijere, odnosno najvećom tajnom Meganina života: je li njezin otac doista počinio samoubojstvo ili je ubijen?

Ne propustite pratiti seriju "Tijelo je dokaz" na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju